Højlund: San Marinos opførsel var uacceptabel

Rasmus Højlund var tirsdag aften i aktion med det danske landshold. Her blev det til en flot scoring fra Højlund. Højlund har efterfølgende ytret sin utilfredshed med den måde San Marino-spillerne behandlede ham under kampen.

Rasmus Højlund og Danmarks landshold fik en snæver sejr over det officielt værste landsholds i hele verden. Kampen endte 2-1, hvor Højlund kom på tavlen.

Højlund sagde efter kampen:

– Jeg forstår italiensk, og jeg kunne høre flere af dem løbe rundt og sige grimme ting til mig. De både slog og skubbede mig også ekstra hårdt.

I løbet af kampen var der dog flere situationer, hvor Højlund oplevede hård behandling fra San Marino-spillerne. Højlund har efter kampen ytret sin utilfredshed med måden hvorpå San Marino-spillerne behandlede danskeren.

– Jeg synes, at det er ekstremt respektløst at de både slår og hiver i mig.

Og specielt en hændelse fik det til at koge i San Marino. På Instagram delte Højlund nemlig et opslag, hvori en video af Di Maios vanvittige knæ i ryggen vises. Højlund kommenterer ironisk:

– Good sportsmanship

Du kan se eller gense klippet nederst i artiklen, på andet slide.

Di Maio har også kommenteret på de sociale medier, og sender her en sviner imod Højlund.

– I dag læste jeg, at Mr. 80 millioner klager fordi han modtog en mindre god behandling fra vores forsvarspillere.

Di Maio fortsætter:

– Kære ven, som fodbold er i dag, hvor fysisk kontakt er forsvundet, så kan du tillade dig at gøre nar af os mindre modstandere med usmagelige og gentagne gestik, eller at filme ved enhver chance, i håbet om, at VAR giver et straffe Jeg ville gerne have set dig spille for 15 år siden, da det kun var rigtige mænd der spillede fodbold. Du var en skuffelse Højlund, held og lykke.

Rasmus Højlund fik også et gult kort i kampen, og blev skiftet ud i det 92′ minut.

Forrige artikel

Soccer News: Ajax interesseret i United-træner

Næste artikel

MEN: Engelske klubbers præstationer kan sikre Uniteds CL-plads i næste sæson

ANNONCE