Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.

Christian Eriksen er i løbet af sommeren kommet til Manchester United og har med det samme etableret sig som en bærende kræft på midtbanen hos klubben.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I et interview med Viaplay for nyligt, fortalte Eriksen, at han havde nok muligheder at vælge imellem.

– Jeg havde nok muligheder at vælge i mellem, men det handlede om at finde den rigtige. Det er en af de største klubber i verden. Det var en forløsning, efter det der var sket tidligere, og ligesom kunne bevise, at man kunne få et tilbud fra United. Det var fedt. Det er en kæmpe klub, jeg er kommet til.

Eriksen erkender at Brentford og Thomas Frank gerne så ham fortsætte i den London-baseret klub, men Eriksens ambitioner ville mod en større adresse:

– Ens fodboldkarriere er kort, og hvornår er mulighederne der? For mig var det nok sidste mulighed for at komme op til så stor en klub, som United er. Så var det en ting, som de (Brentford red.) godt var med på, og jeg tror godt, de kunne indse, at det var muligheden, lyder det fra Eriksen.

– Hvad de (Brentford red.) havde gjort for mig i de seks måneder var helt kanon. Det er noget, som jeg altid vil huske. Det er helt sikkert, fortæller landsholdsstjernen.

Alle snakker med alle

I interviewet på Viasat bliver forholdt de mange skriverier om et omklædningsrum fyldt med udfordringer, men det afviser Eriksen:

– Selvfølgelig er der klikker, men det er der i alle klubber. Der er altid nogen, man holder mere sammen end med andre. Men i det hele taget synes jeg, at alle snakker med alle, så jeg kan ikke rigtig genkende det jag havde læst inden jeg kom til klubben, siger Eriksen, der også mener, at det er en god gruppe af kvalitetsspillere, der er ved at finde hinanden og en struktur.

Frihed

Eriksen mener selv han har haft en god start på sin tilværelse i Manchester og er blevet taget godt imod af resten af truppen. Derudover mener midtbanespilleren bestemt også, at han har frihed på banen, hvilket ikke er fremmed for danskeren:

– Jeg har altid haft frihed med de forskellige trænere jeg har haft på både klub og landshold – undtagen hos (Antonio red.) Conte, hvor der ikke var meget frihed. Det har altid hjulpet at have frihed.

Spilleren selv har haft en god spillemæssig indledning på sæsonen, men mener dog, han mangler en enkelt ting:

– Jeg mangler lige en kasse, men ellers synes jeg det ser fint ud. Det hjælper selvfølgelig også med resultaterne,

Fremtiden

Christian Eriksen har skrevet en 3-årig kontrakt med klubben og udover han selvfølgelig gerne vil vinde noget, har han også et andet mål:

– Jeg vil gerne bevise mig på det her niveau – at jeg hører hjemme her på det her trin. Jeg vil gerne vise mig selv, at det der skete var en one-timer, og man godt kan komme tilbage og præstere. Vejen herhen har været en opbyggende fase og det er noget jeg er stolt af, slutter Eriksen interviewet.

 

 

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
1
Shares
Forrige artikel
Bruno Fernandes scorer mod Leeds

Længere PL-pause: Nu er også Leeds-kampen aflyst

Næste artikel

Truppen til kampen mod Sheriff

Relaterede artikler
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
Gå til siden

Europa League: Hvem er Real Sociedad?

Ligesom sidste gang Manchester United skulle spille Europa League, benytter vi her på Oldtrafford.dk muligheden til at tage et nærmere kig på nogle af de hold, man ikke nødvendigvis hører om til hverdag. I år er United kommet i gruppe med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia. Denne gang står menuen på det mest velkendte af tre hold: spanske Real Sociedad.
ANNONCE
Total
1
Share