De forhadte half and half-scarfs

Optakt: Sæsonens første point skal tages mod Liverpool

De røde djævle jagter fortsat sæsonens første point, som de skal forsøge at tage mod Liverpool.

Der skal point på tavlen. Alt andet vil være en skuffelse.

Manchester United er uden point efter sæsonens to første kampe. Derfor er der ekstra stort pres på de røde djævle, når Liverpool gæster Old Trafford mandag aften.

Indtil nu har den nye manager Erik ten Hags taktik ikke slået igennem. Efter nedsablingen mod Brentford sidste weekend kan mange muligvis frygte, hvad der kan være i vente mandag.

Det bliver i hvert fald spændende at se, om Ten Hag er tro mod sin egen spilfilosofi med de to første kampe i bagagen.

United indgik for et par dage siden en aftale med Real Madrid om brasilianske Casemiro. Ifølge The Athletic vil midtbanespilleren blive præsenteret foran Old Trafford kort inden kickoff.

Dato, tid og sted:

Kickoff er mandag den 22. august klokken 21:00 dansk tid på Old Trafford i Manchester.

Dommer:

Michael Oliver

Skader og karantæner:

På skadeslisten hos United er Victor Lindelöf og Facundo Pellistri. Anthony Martial har trænet med den seneste uge, men er tvivlsom til kampen ligesom Brandon Williams.

Liverpool må til kampen undvære skadede Thiago, Joel Matip, Ibrahima Konaté, Diogo Jota, Curtis Jones og Alex Oxlade-Chamberlain. Darwin Nunez er ude med karantæne efter sin skalle mod Joachim Andersen i sidste uge, mens reservemålmand Caoimhin Kelleher er ude på grund af personlige årsager.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

De Gea
Dalot – Varane – Martinez– Malacia
Fernandes – Fred – Eriksen
Sancho – Ronaldo – Rashford

Liverpool:

Alisson
Alexander-Arnold – Gomez – van Dijk – Robertson
Henderson – Fabinho – Keita
Salah – Firmino – Diaz

Hold øje med:

Normalt er de flestes øjne på Mohamed Salah, når Liverpool spiller. Men siden sin ankomst til Merseyside i januar har colombianske Luis Diaz også gjort opmærksom på sig selv. Han både scorede og assisterede i den seneste ligakamp mellem de to klubber tilbage i april. Colombianeren er aggressiv og meget direkte i sin spillestil. Han bliver derfor en stor udfordring for Uniteds højre forsvarsside.

Skribentens bud på kampens resultat:

Efter to ydmygelser mod Liverpool i sidste sæson er mavefornemmelsen ikke god. Selvom jeg har forsøgt at finde optimismen frem, tror jeg vi fortsætter den negative stime med et nederlag på 1-2.

Trods en sløv start på sæsonen er Liverpool fortsat blandt verdens bedste hold. Mens Erik ten Hag kun har haft to måneder med United-holdet, så har Jürgen Klopp brugt snart syv år på at forme og udvikle sit hold i Liverpool. Det tror jeg kommer til at gøre forskellen.

TV:

Kampen sendes på TV3+ og Viaplay.

Forrige artikel

Romano: Antony presser på for United-skifte

Næste artikel

Rivalopgøret: Fansene mod Glazer

ANNONCE