To spillende managers i Uniteds historie

Ryan Giggs blev i dag udpeget til midlertidig manager for United, samtidig med han endnu selv er aktiv på grønsværen. Ikke en nem opgave for den 40-årige…

Ryan Giggs blev i dag udpeget til midlertidig manager for United, samtidig med han endnu selv er aktiv på grønsværen. Ikke en nem opgave for den 40-årige waliser, som dermed blev den anden person i Uniteds historie, der skal være spillende manager.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Den første er Clarence Hilditch, som fra oktober 1926 til april 1927 var spillende manager for United. Det var han i 31 kampe, hvilket kastede ni sejre og hele 14 nederlag af sig.

Hilditch blev i en alder af bare 31 år udnævnt til spillende manager, da den daværende manager John Chapman blev suspenderet af FA grundet upassende opførsel. Det gav dermed chancen til Hilditch, der ligesom Giggs spillede venstrekant.

Clarence Hilditch havde det ikke nemt i hans periode som spillende manager. Ganske vist var han en populær skikkelse i spillertruppen, men flere faktorer gjorde det svært for ham at få succes som manager.

– Klubben valgte at bruge penge på at købe grunden ved Old Trafford, og havde derfor ikke ret mange penge til forstærkning i denne periode.

– Som manager skal der tages nogle svære valg, og det fandt Hilditch ikke altid lige nemt.

EFter 31 kampe i spidsen for United, blev han erstattet af Herbert Bamlett. Hilditch blev i United som spiller i yderligere fem sæsoner, og nåede i alt op på 322 kampe i den røde trøje.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lineker: United er i krise

Næste artikel

- United skal ud og investere

Relaterede artikler
Gå til siden

Europa League: Hvem er Omonia Nicosia?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
ANNONCE
Total
0
Share