– United skal ud og investere

Morten Bruun er ikke i tvivl, David Moyes var et fejlcast og der skal bruges mange penge på nye spillere, det siger han til Ekstra Bladet.

Som ekspert og kommentator på 6’eren, er Morten Bruun en af dem med fingeren på pulsen når snakken falder på engelsk fodbold. Den tidligere Silkeborg-profil, der selv er glødende United-fan, sagde allerede for flere måneder siden, at United måtte skilde sig af med Moyes, hvis man ville frem i tabellen igen.

– David Moyes var fejlcastet, og han magtede ikke at løse opgaven i en så stor klub som United. Det virkede på intet tidspunkt som om, at han hørte til i Manchester United. En manager skal sende klare signaler til spillerne – vi skal i den her retning og vi tager min vej, den følelse sad man aldrig med hos Moyes, udtaler Bruun i følge Ekstra Bladet.

En ting er at David Moyes nok ikke var rette mand, men spillerne har ikke præsteret godt nok i denne sæson for United. Derfor skal der nye spillere til, og det vil kræve mange penge mener Bruun.

– United har udtalt at de er klar til at bruge en milliard kroner på nye spillere, det forventer jeg også kommer til at ske. Truppen savner markante forstærkninger, men samtidig ved alle at United er desperate og har penge. Derfor bliver spillerne dyre, siger Morten Bruun.

Med weekendens nederlag til Everton røg muligheden for Champions League næste sæson, og med få kampe tilbage af sæsonen, ser det også svært ud for United med henblik på spil i Europa League næste sæson. Det vil dog være ekstremt vigtigt for klubben, at kvalificere sig siger 6’erens ekspert.

– Selv om det kun bliver i Europa League, vil det være vigtigt for United med europæiske kampe næste sæson, siger Morten Bruun til Ekstra Bladet.

Når United 6.pladsen er man med i Europa League-kvalifikationen næste år. Forbliver man nummer syv i ligaen vil det kræve, at Arsenal ikke slutter i top-4 og samtidig vinder FA Cuppen. Bliver Arsenal i top-4, vil den sidste billet til Europa League gå til Hull.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

To spillende managers i Uniteds historie

Næste artikel

Kevin Moran: Mourinho eller Ancelotti, tak

Relaterede artikler
Total
0
Share