Velkommen til OldTrafford.dk

Velkommen til OldTrafford.dk OldTrafford.dk åbnede i dag for offentligheden, og det er med stor glæde at sitet endelig er oppe efter et ½ års slid. Vi har…

Velkommen til OldTrafford.dk
OldTrafford.dk åbnede i dag for offentligheden, og det er med stor glæde at sitet endelig er oppe efter et ½ års slid.
Vi har store forventninger til sitet, som vi håber, vil blive de danske United fans foretrukne Manchester United side.
Vi vil i løbet af sommeren tilføje flere features, som vi desværre ikke har nået at få med op til lanceringen, og vi vil derfor arbejde med det i løbet af sommeren, samtidig med at vi selvfølgelig vil holde siden opdateret med de seneste nyheder og historier om verdens største klub.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Vi har planer om at åbne en sæson sektion, hvor der vil være kampkalender, stillinger, reviews og previews af tidligere og kommende kampe, samt mulighed for at se truppen lidt mere an.
OldTrafford.dk håber at kunne tilbyde en større mobiltelefonssektion, hvor man kan hente ringetoner, billedbeskeder osv. med Manchester United, og vi vil derfor prøve at finde en sponsor hertil.

Vi er desuden i gang med at lave en historie sektion, hvor man vil kunne læse og få indblik i den store historie, som ligger bag Manchester United.
Manchester United er jo et af de største sports franchises i verden, og har samtidig en af de største globale fanbaser i verden, som kun Real Madrid og Juventus kan komme i nærheden af.
I Danmark og resten af Skandinavien er der en af de største fanbaser udenfor Storbritannien, som bliver flot understøttet af den skandinaviske supporterklub, som har base i Norge.
Supporterklubben har over 20 000 medlemmer i alt, som er fordelt mellem Danmark, Norge og Sverige.

OldTrafford.dk vil bestræbe sig på at blive den største Manchester United side i Danmark, og har i sinde at støtte alle foretagender som vil kunne støtte sammenholdet for danske Manchester United fans.

Sitet er lavet af Manchester United fans, og vores målgruppe er andre Manchester United fans.
En målgruppe skal selvfølgelig plejes, og derfor vil vi gøre alt for at brugerne af sitet kan få netop de oplysninger/features de ønsker, og vi er derfor meget glade for at modtage feedback.
Vi vil samtidig gøre alt for at undgå at det bliver en betalingsside.

Og husk på at Old Trafford.dk ingen forbindelse har til Manchester United PLC. og er 100% uafhængig.
Holdninger og udtryk på sitet er den enkelte skribents egen holdning.

På vegne af OldTrafford.dk

Casper Heiselberg

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Raul bliver på Bernabeu

Næste artikel

OldTrafford.dk er nu åben

Relaterede artikler
Omari Forson
Gå til siden

Overblik: Ungdomsholdene

Her i landsholdspausen tager vi en status for U21- og U18-holdet, for at se, hvordan de klarer sig i denne sæson og hvem man skal holde øje med.
Gå til siden

Eriksen: Jeg mangler lige en kasse

Manchester Uniteds midtbaneprofil, Christian Eriksen, gav for nyligt et interview, hvor han bl.a. løftede sløret for, hvordan stemningen er i omklædningsrummet.
Gå til siden

Europa League: Hvem er FC Sheriff?

Manchester United deltager som bekendt i dette års Europa League. OldTrafford.dk tager i en artikelserie et kig nærmere på de tre øvrige klubber i gruppespillet, der byder på møder med Real Sociedad, FC Sheriff og Omonia Nicosia.
ANNONCE
Total
0
Share