Ten Hag om indskiftninger: Det fungerede ikke

Erik ten Hag erkender, at hans indskiftninger til en trebackkæde midt i anden halvleg ikke fungerede, som han havde håbet.

Manchester United skulle vinde med to torsdag aften mod Real Sociedad, hvis de skulle vinde deres Europa League-pulje. Det startede godt, da Alejandro Garnacho garnede tidligt på kampen og dermed kunne jagte mål nummer to hele kampen igennem.

Det lykkedes dog ikke. I anden halvleg forsøgte United-manager, Erik ten Hag, en noget utraditionel taktik, hvor han gik over til at spille med en trebackkæde efter en times spil. Det havde dog ikke den virkning, hollænderen havde håbet på.

– Idéen var at få flere offensive spillere i feltet, men vi blev for flyvske. Vi var ikke gode på bolden og kunne dermed ikke få boldene i feltet. Det fungerede ikke, mener Ten Hag om aftenens kamp.

– De sidste 10 minutter lykkedes vi med det og fik skabt en chance, og dét var idéen. Vi var nødt til at tage chancer, og det var det, vi gjorde. Og så var det godt, at vi holdt buret rent.

Ten Hag er nemlig, trods en misset puljesejr, tilfreds med, at hans hold fortsætter sejrsstimen. Hollænderen var tilfreds med, at Garnacho fik lavet sit første mål for United, mens Donny van de Beek gjorde comeback.

– Det var dejligt at se Garnachos mål og få Donny tilbage på holdet. Jeg synes, Garnachos mål var rigtig godt, og vi fik skabt de chancer, der skulle til. Men det er klart, vi er utilfredse med ikke at lave to, erkender han.

Manchester United ender dermed nummer to i puljen, og det betyder, at man kan risikere at løbe ind i hold som FC Barcelona, Juventus, Ajax, Sevilla m.fl. i 32. delsfinalerne i kommende EL-runde.

Forrige artikel

Karakterbogen: Debut til Garnacho i small Unitedsejr

Næste artikel

Bruno Fernandes utilfreds med dommerpræstation

ANNONCE