12 United-spillere med landsholdene

I denne uge er der 12 Manchester United spillere, der har forladt de vante træningsrammer på Carrington for at repræsentere deres landshold i løbet af landsholdspausen.

Den sidste landsholdpause i 2018 står for døren. Her har United 12 spillere repræsenteret. 

United-spillerne vil komme til at spille i en række forskellige turneringer alt efter, hvilket kontinent deres land kommer fra. De afrikanske lande skal spille Africa Cup of Nations kvalifikation. De europæiske lande konkurrerer i UEFA Nations League. Derudover skal mange lande også spille en eller to træningskampe.

Følgende spillere fra United er blevet kaldt ind til landsholds-tjenester: 
Sergio Romero (Argentina), Romelu Lukaku (Belgien), Alexis Sanchez (Chile), Antonio Valencia (Ecuador), Jesse Lingard, Marcus Rashford og Luke Shaw (England)Eric Bailly (Elfenbenskysten), Scott McTominay (Skotland), Nemanja Matic (Serbien), David de Gea (Spanien), Victor Lindelöf (Sverige)

Paul Pogba og Anthony Martial var også begge udtaget til det franske landshold. Her havde Martial udsigt til at gøre comeback efter en længere periode, hvor han er blevet forbigået af landstræner, Didier Deschamps. Begge spillere har deværre måtte melde afbud på grund af skader.

Til gengæld er den unge United-akademispiller, Lee O’Connor, rejst med det irske landshold. Den unge forsvarsspiller, der normalt er anfører for Irlands U19-hold, er ikke udtaget til kampene mod Nordirland og Danmark, men er kun med for at træne med seniorholdet.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Lindelöf kåret til årets spiller i Sverige

Næste artikel

Pogba: Jeg 'kom hjem' til United

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share