14. december: En trøje med de store øjeblikke i vente

Det er december måned. Traditionen tro markerer OldTrafford.dk det med en julekalender. I år vil vi frem mod den 24. december rangere de Manchester United-trøjer med flotteste design og mest betydning siden sæsonen 2003/04.

Der er kun 10 dage til juleaften, og det fejrer vi her på Oldtrafford.dk ved at kigge på denne sæsons udebanetrøje. Trøjen er hvid, og ligesom på hjemmebanetrøjen har klubben valgt at inkorporere klubbens logo i et skjold – et lille throwback til den trøje holdet bar i Champions League-finalen i 99, hvor logoet på samme måde var placeret i et skjold. 

Det er en virkelig fed trøje, som giver et nyt take på den hvide udebanetrøje, hvor især de rød-hvide diamantforme i kraven og på ærmerne skiller sig ud, og derfor fortjener den selvfølgelig en plads på vores liste.

Minder forbundet med trøjen

Vi har kun knap rundet halvdelen af sæsonen, så det er ikke meget tid trøjen har haft til at skabe store øjeblikke, og vi har ikke haft meget tid til at arkivere dem som minder. Værre er det at trøjen næsten ikke er blevet brugt. 

De eneste to kampe, hvor trøjen er blevet brugt, var i 2-0-sejren ude mod FC Sheriff tilbage i september, og i Premier League-nederlaget til Aston Villa i november. Her blev det til et 3-1-nederlag på en dag, hvor intet fungerede og samtidig blev dagen for Cristiano Ronaldos sidste Premier League-kamp for Manchester United. 

Lad os håbe trøjen leverer nogle stærke minder, når Premier League går i gang igen efter jul. Højdepunkterne fra Sheriff-kampen er herunder.

Forrige artikel

Martínez og Argentina er i VM-finalen

Næste artikel

Robin van Persie på besøg på Carrington

ANNONCE