90min: Sancho har taget en beslutning

Ifølge mediet 90min, så har Jadon Sancho angiveligt truffet en beslutning om sin fremtid.

Jadon Sancho har været en omdiskuteret herre, siden han ankom til Manchester United. Englænderen blev hentet fra Borussia Dortmund for 73 millioner pund. Sancho har siden spillet 58 kampe for Manchester United og lavet ni mål og seks assists.

Spektaklet omkring Sancho startede efter, at Erik ten Hag havde udeladt kantspilleren fra truppen til kampen imod Arsenal. Herefter havde Sancho postet et opslag på det sociale medie X, hvilket eskalerede bataljen imellem Sancho og Ten Hag. Konflikten har også resulteret i, at Sancho er blevet udelukket fra at benytte sig af førsteholdets faciliteter.

Og nu melder 90mins altså, at Sancho skulle have truffet en beslutning om hans fremtid. Ifølge 90mins tyder det på, at Sancho ønsker at vende tilbage til Borussia Dortmund, hvor han som ung og grøn fik sit helt store gennembrud og var blandt stjernerne i klubben, som senest også har sendt kæmpe talenter som Erling Haaland og Jude Bellingham videre ud i fodboldeuropa.

Sancho kommer heller ikke til at være involveret i opgøret mod Brentford, og det er endnu uvist hvorvidt englænderen vender tilbage til førsteholdstruppen, eller om han er fortid.

Forrige artikel

Trist nyhed: Sir Alex Fergusons kone er afgået ved døden

Næste artikel

Optakt: Tredje gang lykkens gang på Old Trafford?

ANNONCE