Optakt: Tredje gang lykkens gang på Old Trafford?

Lørdag spiller Manchester United tredje hjemmekamp på en uge, og da de to første er endt med nederlag til De røde djævle, så skal der simpelthen tre point på kontoen, når Thomas Franks tropper kommer på besøg.

Det er hårde tider at gå til fodbold på Old Trafford som Manchester United-fan. De sidste to kampe, der begge er spillet på hjemmebane, er endt med nederlag til henholdsvis Crystal Palace og Galatasaray.

På lørdag venter danskerklubben Brentford, som i skrivende stund ligger på 14. pladsen i Premier League med syv point efter syv kampe og langt fra har haft en optimal indledning på denne Premier League-sæson. Londonklubben står noteret for en enkelt sejr i denne sæson – en sejr der fandt sted i anden runde ude mod Fulham tilbage i august.

Det lyder som en overkommelig opgave for hjemmeholdet, men når man kigger på de seneste resultater for Manchester United, så tør man som fan ikke tage noget for givet. Men når det er sagt, så er Brentford med sin nuværende form et hold, der skal vindes over – og forhåbentlig give noget selvtillid til United-spillerne inden landskampspausen.

Jeg forventer et kampbillede, hvor Manchester United er meget på bolden, mens Brentford lurer på kontraen. Samtidig tror jeg, at Erik ten Hags tropper vil gøre meget for at holde nullet, hvilket kan spille ind i holdets tilgang til kampen: Mindre risiko – mere kontrol.

Dato, tid og sted:

Kampen spilles lørdag 7/10 kl. 16:00 på Old Trafford.

Kampens dommer:

Andrew Madley

Skader og karantæner:

Der er stadig mange skader hos Manchester United og listen tæller Luke Shaw, Tyrell Malacia, Aaron Wan-Bissaka, Lisandro Martinez, Amad Diallo og Sergio Reguilón. Kobbie Mainoo har trænet med resten af truppen i denne uge, men det er usikkert, hvor fit han er i forhold til at kunne spille.

Jadon Sancho er stadig suspenderet.

Udeholdet er uden Joshua Dasilva, Rico Henry, Kevin Schade, Shandon Baptiste, Mikkel Damsgaard og Ben Mee. Derudover er Ivan Toney ude med karantæne.

Mulige startopstillinger:

Manchester United:

4-2-3-1

Onana

Dalot – Varane – Lindelöf – Amrabat

Casemiro – Eriksen

Fernandes – Mount – Rashford

Højlund

Brentford: 

3-5-2/5-3-2

Flekken

Ajer – Collins – Pinnock

Roerslev                          –                             Hickey

 Jensen – Nørgaard – Janelt

Mbuemo – Wissa

 

Hold øje med:

Jeg tror Eriksen erstatter Hannibal på midtbanen for at opnå større kontrol på bolden. Eriksen spillede fremragende mod Galatasaray og det bliver belønnet. Med Eriksen som dirigent kan Mount få en lidt mere fri rolle længere fremme på banen, hvilket kan være nøglen mod Brentford, hvis de står dybt som forventet. Derudover må det være lørdag, at Højlund åbner sin målscoringskonto i Premier League.

Et par dueller, man skal holde øje med er Rashford, der kan komme til at spille overfor danske Mads Roerslev. Det er en duel Rashford skal dominere. Omvendt har jeg bange anelser med Brentfords hurtige angriber, Mbuemo, overfor Amrabat.

Skribentens bud på kampens resultat:

Jeg tror vi vinder 2-0. Både Mason Mount og Rasmus Højlund scorer for første gang for Manchester United i Premier League. Mount på en cutback og Højlund på en tap-in efter en kontra.

Hvor kan man se kampen?

TV3 Sport og Viaplay.

1 kommentar
 1. Må ærligt erkende at jeg forventer/forlanger en overbevisende præstation idag og en sikker sejt.

  De seneste præstationer og resultater kræver mere end nogensinde i ETH regeringstid at spillerne virkeligt stepper op og viser noget vilje og mandsmod og ikke mindst stolthed over at bære den røde trøje og det berømte logo på brystet.

  Hvis ikke spillerne viser at de vil kæmpe for klubben og faktisk også deres udskældte manager idag kan klubbens ledelse ligeså smide ETH på porten nu da han så sandsynligvis har tabt omklædningsrummet.

  Der var gode tendenser mod Galatasaray momentvis men de voldsomme personlige fejl skal elimineres ellers kan Brentford også gøre ondt på os igen.

  Jeg vælger at være positiv idag og siger 4-1 til de røde djævle.

  Højlunds første hattrick med assist fra Eriksen på to af kasserne og så er jeg enig i at Mount også åbner sin målkonto idag måske på en cutback fra Højlund endda.

  Kom så for helvede gutter.

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

90min: Sancho har taget en beslutning

Næste artikel

Startopstilling: Alternativ bagkæde

ANNONCE