Ærlig manager: Vi fortjente ikke mere

Manchester United gik endnu engang fra banen med et uafgjort resultat, da holdet torsdag spillede 1-1 med Stoke. Men det var helt fortjent, lyder dommen fra Louis van Gaal.

Efter den tidligere Manchester United-forsvarspiller Ryan Shawcross havde bragt Stoke foran med 1-0 i starten af kampen, så fik Radamel Falcao udlignet for Manchester United.

– Jeg synes det lignede en uafgjort og vi fortjente ikke mere end det. De var tættere på målet end vi var og viste endnu engang at vi har problemer med at forsvare os mod lange bolde, som vi også havde i hjemmekampen mod Stoke, lød det fra Louis van Gaal efter kampen til Sky Sports.

– Jeg synes vi havde tid og plads til bygge noget op, men vi tog aldrig initiativet til det.

Stokes mål blev – ikke overraskende – scoret på en dødbold, da et hjørnespark blev sendt videre via Peter Crouch og ind til Shawcross, der kunne score imod sin tidligere klub.

– Man vidste det ville ske. Vi havde haft to møder omkring det. Vi ved at Crouch vil gøre det der. Vi ved at han ikke altid går efter målet, men også til en anden spiller og de stod helt fri uden nogen modspiller omkring sig, så det var ret dårligt. Vi startede kampen ret dårligt, men det er også godt at vi beholder troen, at udligner og spiller anden halvleg lidt bedre end første.

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Endnu et pointtab på udebane

Næste artikel

Young ude i en måned

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share