Ærlig Rodgers: Manglede kvalitet

Brendan Rodgers lagde ikke skjul på, at han syntes, at Liverpool var det dårligste hold i dagens nederlag på Old Trafford.

På trods af et fantastisk saksesparksmål af Christian Benteke måtte Brendan Rodgers se sit Liverpool-mandskab gå fra banen på Old Trafford med et 3-1-nederlag i baggagen.

Merseyside-klubbens manager lægger efter kampen da heller ikke skjul på sin skuffelse over resultatet.

– Jeg synes vi forsvarede flot i første halvleg, men vi havde intet, der var tæt på nok kvalitet og rolighed med bolden, siger Rodgers til Sky Sports.

– Vi var skuffede med et par af målene. Jeg syntes aldrig, at frisparket var et frispark. I forhold til straffesparket, synes jeg Herrera får det bedste ud af situationen. Unge Joe Gomez skal lære, at han skal blive på fødderne. 

– Vi kom tilbage i kampen med et fremragende mål, men dernæst lukker vi et skuffende tredje mål ind, der dræber os. Jeg har en gruppe, der vil svare tilbage, men vi er nødt til at være bedre teknisk. 

Dagens 3-1-nederlag var det tredje på stribe for Manchester United mod Liverpool. “De røde djævle” overtager andenpladsen i ligaen med 10 point, mens Liverpool ryger ned som nummer ni.

Få 25% rabat på Manchester Uniteds nye trøje hos Sportmaster.dk denne weekend!

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Billeder fra en fantastisk debut og sejr

Næste artikel

- Vi spillede bedre i anden halvleg

Relaterede artikler
Total
0
Share