– Vi spillede bedre i anden halvleg

Louis van Gaal var yderst tilfreds med dagens 3-1-sejr over ærkerivalerne. Holdet spillede meget bedre i anden halvleg, mener hollænderen.

Det blev tredje sejr ud af tre mulige på stribe mod Liverpool for Manchester Uniteds manager, Louis van Gaal, da hans hold her til aften slog ærkerivalerne 3-1 på Old Trafford på mål af Daley Blind, Ander Herrera og nyindkøbet Anthony Martial.

Den hollandske træner kan dermed se sit hold kravle op på ligaens andenplads, fem point bag Manchester City. Sejren kom dog først i hus efter en opsang i pausen, samt indskiftning af Ashley Young.

Men så blev det også godt, mener van Gaal.

– Vi spillede bedre i anden halvleg. Vi havde langt mere kontrol (i første halvleg, red.), men vi skabte ikke meget, og det var derfor jeg udskiftede Memphis – for at forbedre den sidste pasning. 

– Jeg er utrolig glad for det første mål, fordi det er noget, vi har øvet meget på træningsbanen, og nu kommer resultatet af det. Det første mål afgjorde kampen, fordi de var nødt til at gå på os, hvilket gav os mere plads – og så kunne vi score mere.

– Straffesparket var fantastisk, og så synes jeg, at Anthony Martials mål slet ikke var et dårligt et af slagsen. Han gjorde det godt. Han scorede et strålende mål, og rent fysisk kan han holde til Premier League. 

Med sejren og ligaens andenplads sikret, kan Louis van Gaal dermed koncentrere sig om tirsdagens Champions League-opgør. Her møder “de røde djævle” PSV Eindhoven.

Få 25% rabat på Manchester Uniteds nye trøje hos Sportmaster.dk denne weekend!

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ærlig Rodgers: Manglede kvalitet

Næste artikel

Henry og Young hylder Martial

Relaterede artikler
Maguire og Rangnick
Gå til siden

David Ornstein: United intensiverer trænerjagt

Ifølge den pålidelige journalist David Ornstein udnytter Manchester United den korte vinterpause og ugerne herefter til at tage skridtet videre i jagten på en permanent træner.
Total
0
Share