Afløser til Kenyon er allerede fundet

…David Gill.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Manchester United Plc skriver i et kort statement på deres hjemmeside, at Peter Kenyon tidligere mandag sagde op fra sin stilling som direktør på Old Trafford og har samtidig ansat David Gill som ny direktør for klubben.

Tiltrædelsen sker med øjeblikkelig kraft.

Klubben takker derudover Peter Kenyon for sin tid i klubben og ønsker den 49-årige englænder held og lykke på Stamford Bridge.

David Gill kommer fra sin stilling som managing director, hvor han har været med til at bygge klubbens nuværende succes.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Del din United oplevelse

Næste artikel

Uniteds aktier falder

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share