Afstemning: Hvem er månedens spiller i april?

Redaktionen på OldTrafford.dk har nomineret Victor Lindelöf, Bruno Fernandes og Marcel Sabitzer til månedens spiller i april. Du kan være med til at beslutte, hvem der skal løbe med titlen, ved at stemme i artiklen.

April måned bød på hele ni kampe for Manchester Uniteds vedkommende, og der stod både Premier League, Europa League og FA Cup på menuen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Resultatet af de ni kampe og april måned er, at United har konsolideret pladsen i top-4 i Premier League, forladt Europa League til fordel for Sevilla og sikret sig en plads i FA Cup-finalen.

Særligt tre spillere har, efter OldTrafford.dk’s mening, leveret på højt niveau i løbet af sidste måned. Dog vil vi gerne have vores læsere til at afgøre, hvem der skal være OldTrafford.dk’s månedens spiller i april.

Derfor vil vi gerne bede dig, der læser med her, om at smide din stemme forneden, så vi kan få besluttet, hvem der skal løbe med titlen.

Følgende spillere er valgt af redaktionen:

Hvem skal, efter din mening, kåres til månedens spiller i april?
Vi afslører, hvilken spiller der har fået flest stemmer søndag d. 7. maj.
Når du har afgivet din stemme, så skriv gerne i kommentarfeltet, hvorfor du har stemt, som du har gjort.
3 kommentarer
 1. Victor Lindeløf ingen tvivl er månedens spiller. Men også B.Fernandes spiller ikke dårligt for tiden. fx mod Brighton FA Cup semi-finalen, hvis vi ikke havde Lindeløf som midterforsvar ku’ vi ikke forsvar os så godt, han tog alt og var på det rigtige positioner hele tiden.
  Jeg synes Bruno er den rette anfør, en der kan løbe så meget på banen uden blive træt. Hans power løfter Uniteds hele holdet og det er vigtigt.

 2. Absolut Lindeløf aka “Iceman”

  Syntes virkeligt han løfter sit niveau når han spiller med Shaw i midten….

  GGMU

 3. Bruno er altid (næsten) en god fighter som giver sig fuldt ud, men alt for meget brok hele tiden.
  Lindelöf har været fantastisk, i en tid, hvor forsvareret virkeligt har været ramt pga. skader. Er bare gået ind og gjort det en dygtig forsvarer skal. Stærkt!

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Optakt: Endnu engang er de europæiske pladser på spil

Næste artikel

Startopstilling: Martial på toppen

ANNONCE