Optakt: Endnu engang er de europæiske pladser på spil

Torsdag aften skal Manchester United møde en af sæsonens store overraskler i Brighton. Vi har kigget optakten til kampen klar.

Torsdag aften er endnu en vigtig kamp for Manchester United i slutspurten for at sikre en top-4 placering og en vigtig billet til Champions League.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Modstanderen er en af sæsonens helt store overraskelser i Brighton. I skrivende stund er Manchester United foran Liverpool på 5. pladsen med 7 point, og en kamp i hånden. Og både Brighton og Manchester United fans må håbe på et nederlag til Liverpool onsdag aften mod Fulham. Brighton er nemlig på en 8. plads 9 point efter United, og kun 4 efter Liverpool. og to ekstra kampe i hånden i en tæt slutspurt i fordelingen af de europæiske pladser.

United har haltet offensivt i de sidste kampe, men trods fraværet af både Martinez og Varane i forsvaret, virker det til at Erik ten Hag har fundet en god løsning. Manchester United var det første hold, som stoppede Unai Emerys Aston Villa i at score et mål i en kamp. Hvis ikke offensiven forbedrer sig i en svær udekamp, falder presset på Luke Shaw og Victor Lindelöf i midterforsvaret til at stoppe en stærk Brighton offensiv.

Efter de blev slået ud i FA Cuppen, tabte Brighton noget overraskende til Nottingham Forrest hele 3-1. Den dårlige stime varede dog ikke længe, og kampen efter blev Wolves banket med hele 6-0. Det er altså stadig et målfarligt og stærkt Brighton hold som tager imod Manchester United.

 

Dato, tid og sted:

Torsdag d. 04. maj klokken 21:00 på The American Express Community Stadium i Brighton

Dommer:

Andre Marriner

Skader og karantæner:

Garnacho er næsten tilbage, men han når ikke at være klar til kampen. Ligeledes nærmer Varane sig også et comeback, mens Scott McTominay har længere udsigter til en retur. Donny van de Beek er ligeledes ude sammen med Tom Heaton.

Mulige startopstillinger:

Brighton

Sanchez

Gross– Colwill – Dunk – Estupinan

Mac Allister – Caicedo

March – Enciso – Mitoma

Welbeck

Manchester United

De Gea

Wan-Bissaka – Lindelof – Shaw – Malacia

Eriksen – Casemiro

Fernandes

Antony – Rashford– Sancho

 

Hold øje med:

Der er ingen tvivl om der er flere stærke offensive profiler hos Brighton, som er værd at holde øje med. Solly March må være hævntørstig efter han missede den afgørende straffespark i FA Cup semifinalen. Wan-Bissaka havde godt styr på Mitoma, men hvis ten Hag starter med Dalot, kan det japanske stjerneskud Mitoma godt blive en stor trussel.

Skribentens bud på kampens resultat:

Sidst United var i aktion var det defensiven der brillerede. Det skal det være igen, hvis De Røde Djævle skal have point med hjem i bagagen. Men med så stærke offensive profiler i begge lejre er det svært at se en nulløsning igen. 1-1.

TV:

Kampen sendes på See

 

3 kommentarer
 1. Liverpool vandt her til aften og dermed er kravet minimum 1 point i morgen aften.

  Tror dog vi får det rigtig svært ude mod Brighton der virkelig lugter blod nu og er tvunget til at vinde hvis de skal skal holde liv i den “umulige” drøm om Champions League i næste sæson.

  Det vil bare ikke bære til at bære hvis vores ærkerivaler fra Liverpool overhaler os i slutspurten.

  Tror på et enkelt point
  1-1 og Bruno scorer.

  GGMU

 2. Jeg tror vi vinder kampen 1-2. Jeg håber forreste spillere kommere med mere gejst, da de sidste 4-5 kampe kan ikke score fx. Rashford, Antony, Weghorst. Og det er midtbanespillere der får ansvaret for at score mål.
  Come On United!
  De Gea
  Wan-Bissaka Lindeløf Shaw Malacia
  Casemiro Eriksen
  Sancho Fernandes Rasford
  Martial

 3. Det ville være vildt træls at miste den top-4, især hvis det så er til Liverpool, så der skal bare point på kontoen hver gang.
  Nu er der kun ligaen at koncentrere sig om, da FA-cuppen jo ligger på den anden side, og der stiller vi bare op med dem vi har til rådighed..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

United regner med flere kontraktforlængelser

Næste artikel

Afstemning: Hvem er månedens spiller i april?

ANNONCE