Ajax bekræfter interesse i Blind

Ajax-træner Erik Ten Hag bekræfter, at den hollandske klub forsøger at hente Daley Blind, der fik meget lidt spilletid i Manchester United i sidste sæson.

Daley Blind har været i Manchester United siden sommeren 2014, men det blev ikke til meget spilletid for hollænderen i sidste sæson. I Premier League blev det kun til sølle syv kampe, og derfor spekuleres der i, om Blind har en fremtid i klubben.

En mulig destination for Daley Blind er Ajax Amsterdam, hvor United i sin tid hentede Blind fra, og den hollandske klubs træner, Erik Ten Hag, bekræfter, at klubben arbejder på at hente forsvarsspilleren hjem til Amsterdam. 

– Han er en spiller med en masse erfaring fra Premier League og fra det hollandske landshold, siger Erik Ten Hag ifølge Sky Sports.

– Han er en stabil personlighed. Ligesom med Dusan Tadic’ ankomst kræver dette også et stort arbejde fra klubben. Vi gør alt, hvad vi kan, men det kommer også an på andre parter. 

I sine fire sæsoner i United har Blind spillet 141 kampe og scoret seks mål. Hollænderens kontrakt udløber næste sommer.

 

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Forrige artikel

TV-aftale omrokerer flere United-kampe

Næste artikel

Ferdinand: Lindelöf mangler tillid i United

ANNONCE