– Alexis kommer tilbage og lukker munden på jer

Ole Gunnar Solskjær kunne på tirsdagens pressekonference ikke bidrage med noget ny information om spillertilførsler. Han kunne i stedet påpege at Marcos Rojo ikke forlader klubben i januar, og at han stadig tror på en rolle i klubben for Alexis Sanchez.

Selvom Alexis Sanchez aldrig har ramt sit højeste gear siden skiftet til Manchester United, har der alligevel (blandt fans) været spekuleret i om det i lyset af Marcus Rashfords skade kunne betale sig at annullere chilenerens lejekontrakt med Inter Milan.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Spørgsmålet har vist sig at være omsonst, da en sådan tilbagetrækningsklausul slet ikke indgår i kontrakten med Inter. Men på trods af det gjorde Ole Gunnar Solskjær det klart – på tirsdagens pressekonference – at Alexis Sanchez stadig kan have en rolle i klubben, da han forventer ham tilbage på Carrington til sommer:

– Januarvinduet er svært at handle i, det har det altid været. Jeg kan ikke huske særlig mange gode handler vi har lavet i januar. Henrik Larsson, Nemanja Vidic og Patrice Evra har været gode, men der er ikke mange flere. Det er svært fordi klubber ikke vil sælge deres bedste spillere midt i sæsonen. Alexis Sanchez blev også købt i januar, og han vil komme tilbage til sommer og modbevise jer alle sammen.

Solskjær havde også ord med på vejen om Marcos Rojo’s mulige exit. Argentineren har ikke spillet en kamp i over to måneder, og har på det seneste været rygtet til hans tidligere klub Estudiantes i Argentina. Ifølge Solskjær ser et skifte dog ikke sandsynligt ud i øjeblikket:

– Jeg tror ikke der sker noget med ham. Han har været skadet og arbejder lige nu hårdt for at komme tilbage, så jeg tror ikke han skifter i denne omgang.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær har 'Miraklet i Paris' i baghovedet

Næste artikel

Solskjær håber Matíc bliver klar til City

Relaterede artikler
Gå til siden

United jagter Rabiot

Ifølge flere pålidelige medier og journalister er Manchester United tæt på Adrien Rabiot.
ANNONCE
Total
0
Share