– Alexis kommer tilbage og lukker munden på jer

Ole Gunnar Solskjær kunne på tirsdagens pressekonference ikke bidrage med noget ny information om spillertilførsler. Han kunne i stedet påpege at Marcos Rojo ikke forlader klubben i januar, og at han stadig tror på en rolle i klubben for Alexis Sanchez.

Selvom Alexis Sanchez aldrig har ramt sit højeste gear siden skiftet til Manchester United, har der alligevel (blandt fans) været spekuleret i om det i lyset af Marcus Rashfords skade kunne betale sig at annullere chilenerens lejekontrakt med Inter Milan.

Spørgsmålet har vist sig at være omsonst, da en sådan tilbagetrækningsklausul slet ikke indgår i kontrakten med Inter. Men på trods af det gjorde Ole Gunnar Solskjær det klart – på tirsdagens pressekonference – at Alexis Sanchez stadig kan have en rolle i klubben, da han forventer ham tilbage på Carrington til sommer:

– Januarvinduet er svært at handle i, det har det altid været. Jeg kan ikke huske særlig mange gode handler vi har lavet i januar. Henrik Larsson, Nemanja Vidic og Patrice Evra har været gode, men der er ikke mange flere. Det er svært fordi klubber ikke vil sælge deres bedste spillere midt i sæsonen. Alexis Sanchez blev også købt i januar, og han vil komme tilbage til sommer og modbevise jer alle sammen.

Solskjær havde også ord med på vejen om Marcos Rojo’s mulige exit. Argentineren har ikke spillet en kamp i over to måneder, og har på det seneste været rygtet til hans tidligere klub Estudiantes i Argentina. Ifølge Solskjær ser et skifte dog ikke sandsynligt ud i øjeblikket:

– Jeg tror ikke der sker noget med ham. Han har været skadet og arbejder lige nu hårdt for at komme tilbage, så jeg tror ikke han skifter i denne omgang.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Solskjær har 'Miraklet i Paris' i baghovedet

Næste artikel

Solskjær håber Matíc bliver klar til City

Relaterede artikler
Total
0
Share