Solskjær har ‘Miraklet i Paris’ i baghovedet

I morgen aften venter der Ole Gunnar Solskjær en af hans allerstørste udfordringer som manager for Manchester United, i Carabao Cup-semifinale returopgøret mod Manchester City. På pressekonferencen op til kampen påpeger nordmanden at holdet har gjort det umulige før.

Manchester United har et bjerg at bestige i andet af de to semifinaleopgør i den engelske ligacup mod Manchester City, der i det første opgør ydmygede United med tre mål på omtrent 20 minutter. i første halvleg.

Var resultatet endt således var der nok ikke mange tilhængere der for alvor ville kunne tro på et muligt comeback – det er der muligvis stadig ikke – men Rashfords reducering i anden halvleg giver på papiret et spinkelt håb.

Ole Gunnar Solskjær minder på tirsdagens pressekonference om at United har stået i en lignende position i hans tid i klubben. Dengang endte det med et mirakel, og det er ifølge manageren hvad man skal stile efter igen:

– Det lignede at kampen [det første af de to semifinaleopgør, red.] var ovre efter første halvleg, for de udspillede os i store dele og det var hårdt for os.

– Nu skal vi dykke ned i vores hukommelse og finde mindet fra kampen i Paris frem [1/8-finalen i Champions League sidste sæson, red.]. For vi har gjort det før mod gode hold og det giver os håb. Vi slog også City i december og det giver os også håb om at vi kan finde noget frem i den her kamp.

Solskjær vil ikke kalde opgaven for umulig, men han erkender at det kræver en præstation hvor alt går op i en højere enhed:

– Det skal være en perfekt præstation for at slå så godt et hold med to mål på udebane. Men for os handler det ikke om udebanemålsreglen, vi skal bare score to mål mere end dem.

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Muligt Rooney-gensyn venter i FA Cuppen

Næste artikel

- Alexis kommer tilbage og lukker munden på jer

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share