Alle mand er klar til Palace-kampen

Syv spillere var tvivlsomme op til kampen mod Crystal Palace, men Manchester United-manager Jose Mourinho fortæller, at der ikke er en eneste mand på skadeslisten.

I dagene op til Manchester Uniteds kamp mod Crystal Palace var en række spillere tvivlsomme med mindre skader. Det viser sig dog, at alle mand er blevet kampklar, og derfor råder Jose Mourinho over en fuldstændig skadesfri trup. 

Marcus Rashford, Anthony Martial, Marouane Fellaini, Romelu Lukaku, Paul Pogba, Diogo Dalot og Eric Bailly har alle plejet mindre skader op til kampen mod Palace, men hele banden er tilsyneladende klar til at spille. 

– Martial tog ikke med det franske landsholdet, men blev hos os, og han har arbejdet virkelig hårdt. Han var i en “pre-skade”-situation, men arbejde hårdt, og han kommer til at spille imorgen. Fellaini kommer også til at spille, siger Jose Mourinho ifølge klubbens hjemmeside.

– Rashford kom tilbage med et lille problem, men han er klar. Lukaku er klar med en smule risiko, men klar, og vi vidste godt, at Paul ville blive klar igen, så jeg tror ikke, at vi har spillere, som er ude af kampen imorgen. 

Ved to af de syv spillere må der dog sættes et lille spørgsmålstegn. Diogo Dalot og Eric Bailly blev ikke nævnt, men førstnævnte skrev i løbet af ugen på sociale medier, at han var skadesfri. 

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Mourinho kritiserer umodne spillere

Næste artikel

Optakt: Manchester United – Crystal Palace

ANNONCE