Optakt: Manchester United – Crystal Palace

Manchester United er store favoritter, når formsvage Crystal Palace, som aldrig har slået United i Premier League, kommer på besøg på Old Trafford lørdag eftermiddag.

Landsholdspausen er forbi, og Manchester United skal i aktion igen. Nederlaget til Manchester City efterlod United på 8.-pladsen med syv points afstand til top fire. Derfor er der pres på, når Crystal Palace kommer på besøg på Old Trafford lørdag eftermiddag. Til gengæld mødes Tottenham og Chelsea senere, så kampen kan også ses som en mulighed for at lukke lidt af hullet til top fire.

Hvis man som United-fan føler, at drengene slider lidt med formen for tiden, så skulle man prøve at holde med Crystal Palace. I de 12 Premier League-kampe i denne sæson har Palace blot vundet to kampe, og de to sejre faldt i de første fem runder. Palaces stime uden sejre er oppe på syv kampe, hvoraf nogle dog var svære kampe mod Arsenal, Chelsea og Tottenham.

De fleste med sympati for United vil nok have gode minder fra Uniteds møder med Palace i den seneste tid. I sidste sæson slog United Palace to gange i Premier League, hvor udekampen blev vundet efter at have været nede med 2-0, før Matic’ langskudsdrøn i overtiden afgjorde kampen. De seneste fem ligamøder med Palace er faktisk endt med United-sejr, og i maj 2016 tog United FA Cup-pokalen foran netop Crystal Palace (hvilket Alan Pardew nok helst vil glemme).

Selv med Uniteds svingende formkurve i tankerne må United være altoverskyggende favoritter til at vinde kampen på lørdag. Et formsvagt hold, der kommer på besøg på Old Trafford, skal simpelthen sendes hjem uden point, og hvis det lykkes, er det forhåbentlig første skridt på vejen mod at lukke hullet til top fire.

Dato, tid og sted

Kampen spilles lørdag den 24. november på Old Trafford og fløjtes i gang kl. 16.00.

Kampens dommer

Lee Mason agerer fløjtepasser lørdag eftermiddag.

Skader og karantæner

United har ikke en eneste mand på skadeslisten, men Luke Shaw misser kampen med karantæne.

Mamadou Sakho, James Tomkins og Wilfried Zaha er blevet klar til kampen for Crystal Palace, der dog må undvære Aaron Wan-Bissaka, Connor Wickham, Scott Dann og Christian Benteke.

Mulige startopstillinger

Manchester United

De Gea

Valencia – Smalling – Lindelöf – Young

Pogba – Fellaini – Matic

Lingard – Lukaku – Martial

Crystal Palace

Hennessey

Ward – Sakho – Tomkins – Van Aanholt

Townsend – Milivojevic – McArthur – Schlupp

Zaha – Ayew

Hold øje med

Den tidligere Manchester United-spiller Wilfried Zaha er udviklet sig til en Premier League-profil, siden han forlod United i 2015, og han er den altoverskyggende profil for Palace. Hvis United kan lukke Zaha ned, er der en god chance for, at Palace ikke bliver farlige. Han missede kampen mod Tottenham, men skulle blive klar til kampen mod United.

Sagt om kampen:

”Vi har fire vigtige ligakampe med tre på hjemmebane – mod Crystal Palace, Southampton ude, så Fulham og Arsenal hjemme plus Young Boys i Champions League. Vi skal forsøge at vinde alle, og hvis vi gøre det, så tror jeg, at vi er meget tæt på top fire.” – Ander Herrera

Skribentens bud på kampens udfald

Crystal Palace er i dårlig form, og med flere United-profiler tilbage fra skader tror jeg, at United vinder forholdsvis sikkert. 3-0.

Vidste du, at

  • Crystal Palace har aldrig slået Manchester United i Premier League. De to hold har mødtes 18 gange, hvor tre er endt uafgjort, mens United har vundet 15
  • Zahas tre Premier League-træffere er nok til at gøre ham til Crystal Palaces nuværende topscorer
  • I begge af Crystal Palaces sejre i denne sæson har Zaha været på tavlen
  • Lukaku har ikke scoret i Premier League, siden han kom på tavlen i 2-1-sejren over Watford i midten af september

TV

Kampen vises – af uforklarlige årsager – ikke på dansk TV.

Hvem spiller rivalerne imod?

  • Watford – Liverpool (lør 16:00)
  • West Ham – Manchester City (lør 16:00)
  • Tottenham – Chelsea (lør 18:30)
  • Bournemouth – Arsenal (søn 14:30)

 

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

Alle mand er klar til Palace-kampen

Næste artikel

Startopstilling: Lukaku starter mod Crystal Palace

ANNONCE