– Alle spiller for deres fremtid

Louis van Gaal sender en advarsel til spillerne, de skal yde maksimalt til træning og i kampene, ellers er det ud.

Louis van Gaal er kendt som en hård men fair mand, der altid siger tingene som de er. Den hollandske manager er godt og grundigt i gang med at sætte sit præg på tingene i United, hvor en del spillere allerede har forladt klubben. Flere kan følge til sommer, hvis de ikke præsterer godt nok.

– De spiller alle for deres fremtid, og det har de fået besked på. De ved at de skal præstere, ikke bare i kampene, men også på træningsbanen. De skal altid yde 100%. Måske vidste nogle spillere det ikke, men det gør de nu, siger van Gaal forud for dagens kamp mod West Ham.

Men van Gaal fortæller samtidig, at det ikke altid er nemt at give spillerne besked på at skulle finde en anden klub.

– Det er ikke altid nemt for mig, fordi jeg ved at nogle af spillerne gør deres bedste. Når du ser det som manager, er det svært at skulle sige til spilleren, at han må finde en anden arbejdsgiver, siger van Gaal.

Smalling bakker chefen op

Chris Smalling er en af de spillere, som ofte har været kritiseret fra flere sider. Skader og svingende form har betydet, at forsvarsspilleren ikke har spillet mere end 12 ud af 23 kampe for United i denne sæson.

Nu er skaderne ved at være under kontrol i United, og der er derfor massiv konkurrence om pladserne.

– Det er en kamp for at være på holdet i øjeblikket, da næsten alle mand er til rådighed. Du må hele tiden bevise dig selv, og misser du et par kampe, kan det være svært at komme ind på holdet igen. Der har altid været kamp om pladserne, men vi arbejder nu med en manager der tager træningerne lige så seriøst som kampene.

– Han taler med os efter hvert træningspas, hvor han fortæller os om hans forventninger og om hans tanker om det seneste træningspas. Du bliver testet hver dag, da han altid ser det hele. Så når du får chancen for at være på holdet, må du gribe den, lyder det fra Chris Smalling.

Smalling og co har i eftermiddag chancen for at imponere Louis van Gaal i den svære udekamp mod West Ham.

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

- Troede United ville hente Eriksen

Næste artikel

Er du en nørd i Manchester Uniteds spillere?

Relaterede artikler
Total
0
Share