– Troede United ville hente Eriksen

Paul Scholes er imponeret af Christian Eriksen, og regnede med at United ville gå efter at hente ham til Old Trafford.

22-årige Christian Eriksen har været en af sæsonens helt store profiler i Premier League. Ni mål er det indtil videre blevet til i denne sæsons liga-kampe, mens han har skabt hele 58 chancer. Han er sammen med Harry Kane de to bagmænd bag London-mandskabets gode resultater og positive spillestil.

Eriksen kom til White Hart Lane i 2013, og efter en kort periode hvor han skulle tilpasse sig livet i engelsk fodbold, har han virkelig vist sine evner i denne sæson. Evner som også United-legenden Paul Scholes har bemærket.

Den tidligere styrmand på Uniteds midtbane spillede selv mod Eriksen i Champions League, og var så imponeret af hvad han var oppe i mod, at han troede United ville være ude efter danskeren.

– Jeg synes han er en klassespiller. Det har naturligvis taget ham lidt tid at falde til, men i denne sæson har han vist hvilken klassespiller han er. Jeg spillede mod ham da han var i Ajax, og tænkte at vi nok ville gå efter ham – så imponerende var han. Hans teknik er fremragende, vi ser nu hvilken fantastisk spiller han er, lyder det rosende fra Paul Scholes i følge engelske BT Sport.

Forrige artikel

Valencia kåret til januars bedste

Næste artikel

- Alle spiller for deres fremtid

ANNONCE