– Troede United ville hente Eriksen

Paul Scholes er imponeret af Christian Eriksen, og regnede med at United ville gå efter at hente ham til Old Trafford.

22-årige Christian Eriksen har været en af sæsonens helt store profiler i Premier League. Ni mål er det indtil videre blevet til i denne sæsons liga-kampe, mens han har skabt hele 58 chancer. Han er sammen med Harry Kane de to bagmænd bag London-mandskabets gode resultater og positive spillestil.

Danske Christian Eriksen har fået nummer 14 Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Eriksen kom til White Hart Lane i 2013, og efter en kort periode hvor han skulle tilpasse sig livet i engelsk fodbold, har han virkelig vist sine evner i denne sæson. Evner som også United-legenden Paul Scholes har bemærket.

Den tidligere styrmand på Uniteds midtbane spillede selv mod Eriksen i Champions League, og var så imponeret af hvad han var oppe i mod, at han troede United ville være ude efter danskeren.

– Jeg synes han er en klassespiller. Det har naturligvis taget ham lidt tid at falde til, men i denne sæson har han vist hvilken klassespiller han er. Jeg spillede mod ham da han var i Ajax, og tænkte at vi nok ville gå efter ham – så imponerende var han. Hans teknik er fremragende, vi ser nu hvilken fantastisk spiller han er, lyder det rosende fra Paul Scholes i følge engelske BT Sport.

Christian Eriksen skal spille i nummer 14

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Valencia kåret til januars bedste

Næste artikel

- Alle spiller for deres fremtid

Relaterede artikler
Gå til siden

Spekulationerne om Cristiano Ronaldos fremtid tager til

Masser af erfaring på topplan, et hav af pokaler og blandt verdens bedste spillerne nogensinde. Alligevel er Cristiano Ronaldos rolle i klubben for alvor kommet i tvivl i kølvandet på den dårlige sæsonstart.
ANNONCE
Total
0
Share