Allegri: Pogba er glad i Juventus

Juventus’ succestræner Massimiliano Allegri er vis på, at stjerneskuddet, Paul Pogba, bliver i Juventus på trods af interesse fra flere europæiske storklubber heriblandt Manchester United.

Franskmanden havde en god sæson i Juventus, hvor holdet vandt Serie A samt den italienske pokalturnering, inden det blev til et nederlag mod FC Barcelona i Champions League. Holdets træner er begejstret for sin profil, og han ser helst ikke, at han finder ny arbejdsgiver denne sommer.

– Jeg har talt med Paul, og han er glad for at være her. Han er stadig ung, og jeg tror, han er nødt til at blive i Juventus for at vokse som spiller. Samtidig er er Juventus en ligeså stor klub, som de andre store hold rundt om i Europa, udtaler Allegri til SkySports Italia.

Som de fleste jo ved, var Paul Pogba i United, inden han skiftede til Juventus. Rygterne vil dog vide, at Louis van Gaal meget gerne ser franskmanden tilbage på Old Trafford, men en så eftertragtet spiller er ikke billig, og der bliver allerede spekuleret i, om en eventuel transfersum vil slå transferrekorden.

Forrige artikel

Sølv til Pereira og Brasilien

Næste artikel

- Depay kan få det svært

ANNONCE