Jose: Mkhitaryan må vise mere

Henrikh Mkhitaryan kom langt om længe tilbage på banen i går, men Jose Mourinho vil se mere fra den armenske profil.

Siden liga-kampen mod Manchester City tilbage i september, har armenske Henrikh Mkhitaryan nærmest været forsvundet fra jordens overflade. Først døjede han med en skade, og siden var han bare ikke i nærheden af at komme på holdet.

I går fik vi endelig et glimt af sommerens indkøb fra Dortmund, da Mkhitaryan kom ind og fik den sidste halve times tid i stedet for Marcus Rashford. Men efter kampen var Mourinho stadig ikke helt tilfreds med den offensive profil.

– Han må vise mere, så simpelt er det. Jeg tænker ikke på at sende ham videre. Men forventningerne er høje i denne klub, og vi har flere dygtige spillere på hans position. Han må præstere bedre end Mata, Lingard og Martial, hvis han skal slå dem af. Så simpelt er det.

– Enhver manager vil vinde kampe, og enhver manager bruger de spillere som han mener kan hjælpe ham og holdet mest. Jeg er ikke anderledes på det punkt, lød det fra Mourinho i går efter kampen i Instanbul mod Fenerbahce.

I weeekenden kan Henrikh Mkhitaryan få chancen fra start, da Ander Herrera er ude med karantæne, og det er tvivlsomt om Paul Pogba når at blive sin skade kvit i tide til kampen mod Swansea på søndag.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

- Mourinho har brug for fire transfervinduer

Næste artikel

Butt bliver midlertidig reserveholdstræner

ANNONCE