Bellingham løfter sløret for fravalget af United

I et interview med The Telegraph forklarer stortalentet Jude Bellingham, at han aldrig overvejede et skifte til United, da Dortmund tilbød en kontrakt.

Tilbage i marts havde Woodward og Matt Judge unge Jude Bellingham med på rundtur ved Uniteds træningsanlæg på Carrington. Alligevel endte den 17-årige midtbanespiller med at takke ja til Dortmunds tilbud i sommerens transfervindue. Et tilbud han ikke skulle bruge lang tid på at overveje.

– United har en fremragende trup, men min beslutning havde intet at gøre med Man United, fortæller Bellingham til The Telegraph. 

– Jeg var så fokuseret og så glad for interessen fra Dortmund, at det blev mit første valg. For mig var det Borussia Dortmund, og det er det. Når du finder et sted, der er det bedste sted at være, ignorerer du alt andet, kan du følge mig?

Jadon Sancho, der også var en af Uniteds store transfermål i sommers, var en af de helt store faktorer i Bellinghams skifte til de sortgule.

– Jeg har før nævnt, hvor stort et eksempel Jadon [Sancho] er for englændere på min alder. Vi prøver alle at spille, men specifikt prøver vi at tage det næste skridt op i Europas elite. Jeg mener, Jadon har gjort det perfekt, og han var en massiv faktor (for trasnferskiftet, red.) alene ved at se på hans rejse. Forhåbentlig kan jeg gøre kunsten efter.

 

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

AC Milan vil beholde Dalot

Næste artikel

Startopstilling: Tuanzebe og Henderson starter

ANNONCE