Amad nomineret til årets unge spiller i The Championship

Amad er udlejet til Sunderland, og det har givet den unge spiller en masse selvtillid og spilminutter, og nu altså en nominering til årets unge spiller.

Amad har i år været udlejet til Sunderland i Championship. Her har den ivorianske forward leveret 11 mål og tre assist indtil videre. Hans storform har givet han en nominering til årets unge spiller i Championship, sammen med Bristol Citys Alex Scott, og Hayden Hackney fra Middlesbrough. Vinderen vil blive annonceret d. 23. april.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

For nogle uger siden satte den unge Amad nogle ord på hans sæson i Sunderland, og hans ønske om at vende tilbage og være en del af Manchester Uniteds hold næste sæson.

– Siden jeg kom hertil, har jeg spillet alle kampene, så jeg har følt jeg har fået mere selvtillid. Manageren og staben har tiltro til mig og jeg tror det vil hjælpe mig meget næste år. Jeg håber næste år vil være en god sæson for mig.

Amad har fået en hel masse spilletid, hvilket også har påvirket hans udvikling fortæller han.

– Så når en spiller kommer på leje, så er den første ting at få en masse spilminutter, og ja, når du får minutter og spiller en masse så vokser du med det samme.

Særligt hans selvtillid er vokset, og han er blevet mere moden og fået mere tro på tingene efter at have fået fast spilletid.

– Din selvtillid vokser, og jeg tror at, siden jeg har været her fra starten, så spillede jeg ikke meget, men så begyndte jeg at spille fast, og derfra startede det hele. Og som jeg sagde før, så tror jeg den her låneperiode vil hjælpe mig til næste sæson fordi det har hjulpet modne mig, og jeg er vokset en masse, også på et mentalt niveau, og jeg føler at jeg har evnen til at vise det næste sæson.

Amad vil rigtig gerne tilbage til Manchester United, og han har bevist sit værd i The Championship i år. Men der er langt fra Championship til toppen af Premier League. Tror I han kan blive en del af Manchester Uniteds trup næste år? Opret en profil på hjemmesiden og fortæl om du mener Amad har niveauet til Manchester United i en kommentar under artiklen. 

Forrige artikel

Ten Hag er ikke bekymret for Martials målform

Næste artikel

Rashford meldes ude i flere kampe

ANNONCE