Ten Hag er ikke bekymret for Martials målform

Erik ten Hag glæder sig over at have Anthony Martial tilbage i truppen efter angriberens to måneder lange skadespause.

Anthony Martial er kommet på banen i Manchester Uniteds seneste tre kampe, efter angriberen har været ude med skade i to måneder.

Senest scorede han det andet mål i kampen mod Everton, som de røde djævle vandt med 2-0 i weekenden.

Det glæder manager Erik ten Hag, der ikke er bekymret for franskmandens målform.

– Jeg er ikke bekymret for, at han ikke vil score, sagde Ten Hag på pressemødet efter lørdagens kamp.

Den hollandske manager fortæller, at han vil være forsigtig med at bruge Martial for meget, da United har så mange kampe på kort tid. Hollænderen vil gerne have Martial helt fit, så han kan bidrage til holdet bedst muligt.

– Vi ved, hvad han kan bidrage med. Hver gang han er til rådighed, har han en stor indflydelse i kampene, sagde manageren lørdag til den franske tv-kanal Canal+ og tilføjede:

– Han kan score mål. Han er kynisk, kan holde på bolden og gøre vores angrebsspil bedre.

– Han er vigtig for os, fordi han er klog. Han ved, hvornår han skal starte presspillet. Så vi er glade for at have ham tilbage.

27-årige Martial har været en skygge af den spiller, han var i sin første tid i United. Skader og dårlig form har været overskrifterne for den franske angriber i to sæsoner forinden den indeværende.

I sommer satte mange derfor spørgsmålstegn ved, om franskmanden ville få en fremtid i klubben, når Erik ten Hag blev manager i Manchester United.

Den tvivl blev dog hurtig skudt til jorden efter, at Martial imponerede i Uniteds preseason. Men kort inde i sæsonen blev han igen ramt af en skade. I løbet af sæsonen er han kommet tilbage på grønsværen, men han har i størstedelen af kampene måtte undværes.

Antony Martial har spillet 16 kampe på tværs af alle turneringer i denne sæson, hvoraf kun otte af dem har været fra start. Han har endnu ikke spillet fuldtid i sæsonen, der har budt på syv mål fra hans side.

1 kommentar
  1. Martial er en fantastisk spiller når han er skadefri og motiveret, hans til tider halv dårlige attitude klæder ham ikke på nogen måde, syntes dog ikke at have set dette træk i denne sæson, måske fordi han sjældent spiller.

    Håber på en stærk afslutning på sæsonen så han enten gør sig interessant for andre klubber eller måske overbeviser ETH og os andre om at han har mere at byde ind med på et United hold i fremgang.

    Ville evt kunne være en stærk backup til en Osimhen på nier positionen næste sæson.

    GGMU

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Diallo: Min drøm er at spille fast for Manchester United

Næste artikel

Amad nomineret til årets unge spiller i The Championship

ANNONCE