Amerikansk medie: Bastian Schweinsteiger skifter til MLS

Ifølge Chicago Tribune er Bastian Schweinsteiger klar for Chicago Fire,

Den erfarne tyske midtbanespiller har ifølge Chicago Tribune været jagtet af Chicago Fire i mere end 4 måneder og det er nu lykkedes for den amerikanske MLS.klub at sikre sig den 32-årige verdensmester.

Chicago Fire er i de sidste to sæsoner endt i bunden af amerikanske liga og vil nu forstærke sig med Schweinsteiger, som bliver en af de 10 bedst betalte spillere i Major League Soccer.

Til avisen udtaler hodlets direktør Nelson Rodriguez:

– Vi kommer til at tilføje en, som har vundet alt på hvert niveau og har gjort på en måde, som er lig vores værdier, siger direktøren, der ser frem til at få erfaring i verdensklasse tilført holdet:

– Tidligere kunne vi stille os selv tilfreds med hvad, der var kendt her i landet. Nu bliver vi nødt til at løfte os til en standard, som er en tand mere international.

Schweinsteiger har ifølge avisen skrevet under på en 1-årig kontrakt med option på et yderligere år. Handlen afventer dog fortsat godkendelse fra de amerikanske myndigheder og det obligatoriske lægetjek.

Skønt aftalen altså ikke ser ud til at være 100% klar og klubben ikke selv har noget på sin egen hjemmeside, bliver tyskeren citeret for at sige:

– Gennem min karriere har jeg altid søgt muligheder, hvor jeg kunne gøre en positiv effekt og hjælpe til noget stort. Mit skifte til Chicago Fire er ikke anerledes. Gennem mine snakke med Nelson og Pauno (klubbens træner, red.) er jeg blevet overbevist om klubbens vision og filosofi og det jeg vil hjælpe dem med.

Skiftet til Chicago Fire kom ifølge avisen i stand gennem et spontant frokostmøde mellem Schweinsteiger og klubbens træner Veljko Paunovic i november sidste år.

– Snakken var så spontan, så naturlig og inspirerende for begge parter. På et tidspunkt blev snakken meget personlig, hvilket jeg tror hjalp begge parter til at forstå hvordan vi kunne hjælpe hinanden og hvor meget værdi vi kan skabe for hinanden, udtaler træneren om frokostmødet på Piccolino i Manchester.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Mourinho: Rashford skal nok score

Næste artikel

Officielt: Schweini skifter til MLS

ANNONCE