Analytiker: Glazer fortjener anerkendelse

Malcolm Glazer har spillet en væsentlig rolle i Manchester Uniteds succes de sidste ni år. Det mener finansanalytiker David Buik, der bruges i engelske og amerikanske medier.

Fem Premier League-titler, en Champions League og tre Liga Cup-pokaler er det blevet til for United siden 2005. Og det fortjener Malcolm Glazer ros for. 

Sådan lyder det fra David Buik, der er en anerkendt finansanalytiker. Han mener således, at den nu afdøde amerikaner spillede en væsentlig rolle i Uniteds sportslige succes, selvom han angiveligt aldrig overværede en kamp fra lægterne. 

– Uanset hvor upopulær, han må have været, og at fansene ikke har været særligt vilde med ham, har han en stor andel i holdets succes, siger Buik til Sky Sports og fortsætter. 

– Han skrabede pengene til at tage det næste skridt fremad sammen, og det, uanset om man er enig i, hvordan klubben drives eller ej, kan aldrig tages fra ham. 

Glazer-familiens overtagelse af United i 2005 var upopulær blandt mange fangrupper. Klubben blev således gældsat for flere mia. kr., hvilket var et af de største kritikpunkter. 

David Buik regner ikke med, at Malcolm Glazers død kommer til at påvirke den daglige drift af United. 

– Det vil overhovedet ikke påvirke den daglige drift. (Klubben, red.) er i en bedre stand nu, end da overtagelsen fandt sted. Dengang lød gælden på 700 mio. pund, og den er nu nede på 385 mio. pund,” siger Buik. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Scholes revser City-stjerne

Næste artikel

De Gea og Mata skal til Brasilien

ANNONCE