Van Gaal imponerer allerede

Louis van Gaal har allerede sat et positivt aftryk i Manchester United, fortæller Ed Woodward.

Louis van Gaal har kun været Manchester United-manager siden torsdag. Men hollænderen har allerede sat et positivt aftryk på klubben. Det fortæller Ed Woodward, der fungerer som administrerende direktør for klubben.

– Han har utroligt meget energi, og han kan lide offensiv fodbold. Hvis man husker tilbage på hans Barcelona-hold i de sene 90’ere, der spillede fantastisk, offensiv fodbold og de kampe, som vi spillede mod dem i 98/99 (3-3 både på Camp Nou og Old Trafford i Champions League-gruppespillet, red.) – Det er den type fodbold, som Manchester Uniteds fans elsker. Det er en del af vores DNA, fortæller Woodward til MUTV og fortsætter rosen:

– Den anden ting, han kan lide, er at give unge spillere chancen. Han har en historie af at give unge spillere chancen, som senere er blevet til stjerner. Det er helt klart en del af Manchester Uniteds filosofi, og vi ønsker, at han fortsætter med det.

Woodward forudser også et godt samarbejde med Woodward, da han føler, at han og van Gaal arbejder på lignende måder.

– Personligt har jeg oplevet ham som meget varm. Han er en meget klar kommunikatør og meget direkte. Jeg kan godt lide, når mennesker er sådan. Han går meget op i planlægning, og det er noget vi som klub, gør meget godt. Vi planlægger alt i detaljer, så det kommer til at gå godt i spænd, fortæller Woodward.

– Vi har fået en, der har selvtillid til at tage svære beslutninger. Når man koger manager-jobbet ned, handler det om at tage svære beslutninger, og vi har helt klart fået en, der kan det, mener direktøren.

Det er dog ikke kun Woodward, der er begejstret. Der er generel tilfredshed med det nye trænerteam, fortæller Woodward, der overtog David Gills stilling sidste sommer.

– Jeg hører en masse positiv feedback fra folk omkring ham, og der er en masse goodwill rettet mod ham og hans trænerstab. Hver eneste interaktion, han har med folk, efterlader et aftryk, hvilket er super.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Robson: Ny forsvarer fra øverste hylde

Næste artikel

Woodward: Rykker tættere på nye spillere

ANNONCE