Ancelotti: Vi havde ikke råd til Di Maria

Angel Di Maria skiftede til Manchester United pga. udsigten til en mere lukrativ kontrakt, lyder det fra Carlo Ancelotti.

Selvom det efterhånden er to måneder siden, Angel Di Maria skiftede fra Real Madrid til Manchester United, spøger argentineren stadig i den spanske hovedstad. 

Carlo Ancelotti langede i forbindelse med skiftet hård ud efter Di Marias lønkrav, og nu gentager italieneren sin kritik af offensivspilleren. 

– Di Maria krævede en masse penge og foretrak at skifte for at tjene flere penge et andet sted. Klubben kunne simpelthen ikke give ham de penge, han krævede, siger Real Madrid-manageren til Cadena Cope. 

Champions League-vinderne er med profiler som Cristiano Ronaldo, Gareth Bale og Karim Benzema blandt verdenseliten af klubber med de største lundbudgetter. 

Alligevel mener Ancelotti, at man blev nødt til at trække en streg i sandet med Di Maria. 

– Der er tidspunkter, hvor en klub bliver nødt til at sige nej. Man kan ikke ændre på klubbens politik for en enkelt spiller skyld, lyder det fra Ancelotti. 

26-årige Di Maria har fået en flyvende start i Manchester United, hvor han står noteret for tre scoringer og tre assist i fem kampe. To gange er han blevet kåret til banens bedste. 

Landsholdsspilleren kostede United 59,7 mio. pund og er dermed Premier Leagues dyreste spiller til dato. 

Forrige artikel

Ferguson: Van Gaal beder ikke om råd

Næste artikel

Cole sammenligner Di Maria med Yorke

ANNONCE