Ferguson: Van Gaal beder ikke om råd

Louis van Gaal har endnu ikke set sig nødsaget til at spørge Manchester United-nestoren Sir Alex Ferguson om hjælp.

Sir Alex Ferguson har ingen ubesvarede opkald fra Louis van Gaal på sin telefon. For den 63-årige hollænder klarer tingene selv i Manchester United. 

Det fortæller Storbritanniens mest vindende manager, der endnu ikke er blevet taget med på råd af David Moyes’ afløser. 

– Der er ikke nogen igangværende dialog. Han kommer af og til ind på mit kontor eller i loungen efter en kamp for at få en snak, siger Ferguson til MUTV og fortsætter. 

– Men det handler ikke om at tage telefonen eller noget i den dur. Han er en meget dygtig person med en stærk mentalitet. Han er en stærk leder. Han ved, hvor han kan finde mig, hvis han nogensinde får brug for mig, men det har ikke været nødvendigt for ham at ringe til mig. 

David Moyes indrømmede et par måneder efter at have overtaget jobbet som United-manager, at han af og til vendte situationen i klubben med Ferguson. 

De to skotter er da også kendt for at have et godt forhold til hinanden, og det var Ferguson selv, der anbefalede Glazer-familien at udnævne Moyes til hans afløser. 

Moyes fik tilbage i april silkesnoren i United blot ti måneder inde i en seksårig kontrakt. Louis van Gaal har til sammenligning skrevet under på en treårig aftale med de detroniserede mestre. 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Ferguson: Van Gaals start ligner min egen

Næste artikel

Ancelotti: Vi havde ikke råd til Di Maria

ANNONCE