Anderlecht: Vi er taberne

Den belgiske storklub er ærgerlige over, at de ikke kunne holde på Adnan Januzaj.

Anderlecht måtte i 2011 se deres stortalent Adnan Januzaj skifte til Manchester United. Siden da har belgieren udviklet sig som håbet, og fik i weekenden en drømmedebut for United, da han med to mål i sin første kamp fra start, var afgørende i sejren mod Sunderland.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Dengang i marts 2011 mente Anderlecht de havde lavet en okay handel, men det er ikke helt sådan de ser på det den dag i dag. Anderlecht havde gerne set Januzaj blive i Belgien, men kunne ikke holde på stortalentet.

– I dag er vi de store tabere. Hvis faderen beslutter at sønnen vil forlade os, må vi lave den bedst mulige aftale. For et par år siden mente vi det var en god handel. I dag må vi sige til os selv, at det måske var en god aftale dengang, men det er det ikke i dag, siger Jean Kindermans der er leder af Anderlechts ungdomsafdeling til Sky Sports.

Kindermans fortryder at man ikke fik nogle klausuler med i aftalen, så Anderlecht havde fået lidt ud af Januzajs præstationer på banen og en eventuel sell-on klausul med i handlen. Men samtidig roser Kindermans sin tidligere elev, der virker til at holde benene solidt plantet på jorden.

– Der er 12, 13 og 14-årige knægte med huller i ørene og mærkelige frisurer. Men Adnan var en sød, stille og rolig fyr, og nu hvor jeg ser ham i United, er han fortsat den samme. Adnan var en dygtig spiller, med en fantastisk teknik og yderst intelligent på banen. Han arbejder hårdt for tingene, men er en stille og god knægt, lyder de rosende ord fra Jean Kindermans.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fabio overvejer sine muligheder

Næste artikel

Juventus jagter Vidic

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share