Fabio overvejer sine muligheder

Det bliver ikke til meget spilletid i United for Fabio da Silva, som er begyndt at se sig om efter alternativer til sommer når hans aftale med United udløber.

Rafael er Uniteds klart bedste højreback, men det kniber mere for brormand Fabio at få spilletid. Sidste sæson gjorde han det ganske okay på udlån hos Q.P.R., men det er endnu ikke blevet til meget spilletid under David Moyes. Derfor overvejer Fabio nu fremtiden.

– Jeg ved det ikke, men måske tiden snart er inde. Måske næste gang transfervinduet er åbent eller til sommer. Jeg tror jeg rejser herfra, og jeg har gode muligheder andre steder. Men intet er sikkert endnu, siger Fabio.

Fabio og Rafael kom til United fra brasilianske Fluminense, og Fabio vil da heller ikke afvise at det kan ende med et skifte til hjemlandet og Fluminense igen.

– Jeg vil være lykkelig. Jeg ønsker at spille, være glad og være tæt på min familie. Måske drager jeg hjem til Brasilien, måske ikke. Jeg er i snak med min rådgiver om mine muligheder.

– Jeg har stadig store følelser for Fluminense, jeg spillede for dem i syv år, så det ville da være med stor stolthed hvis jeg eventuelt skulle ende der igen, siger Fabio.

De to samba-tvillinger kom til United i 2008. Fabio har døjet med en række småskader og hård konkurrence fra Evra og Rafael om spilletid, men startede faktisk inde i Champions League-finalen mod Barcelona i 2011.

Forrige artikel

Moyes tilfreds med de udlånte

Næste artikel

Anderlecht: Vi er taberne

ANNONCE