ANDRE ONANA SKIFTER TIL UNITED

Det er nu endelig bekræftet, at André Onana skifter til Manchester United.

Så er det officielt. Den camerounske målmand André Onana skifter til Manchester United.

Tidligt torsdag aften meldte han sin afsked til Inter-fansene på sociale medier, og nu har Manchester United så meldt ud på sine sociale medier, at målmanden hentes ind.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Tilgangen af André Onana kommer i kølvandet på David de Geas afsked, hvor manager Erik ten Hag i højere grad ønsker en målmand, der er dygtig med fødderne, og på det punkt findes der få bedre end ham.

– At komme til Manchester United er en utrolig ære, og jeg har arbejdet hårdt hele mit liv for at nå dette øjeblik. At gå ud på Old Trafford for at forsvare vores mål og bidrage til holdet vil være endnu en fantastisk oplevelse. Dette er starten på en ny rejse for mig, med nye holdkammerater og nye ambitioner at kæmpe for, siger Onana.

– Manchester United har en lang historie med utrolige målmænd, og jeg vil nu give alt for at skabe min egen historie i de kommende år. Jeg er begejstret for muligheden for at arbejde igen med Erik ten Hag, og jeg kan ikke vente med at spille min rolle i den succes, jeg ved, at han er fast besluttet på at levere i denne fantastiske fodboldklub.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Onana skriver under på en aftale til sommeren 2028.

Forrige artikel

Officielt: Fernandes ny klubkaptajn

Næste artikel
Alex Telles mod Aston Villa

Medie: Al Nassr har sat Telles-transfer på pause – overvejer andre muligheder

ANNONCE