Andreas Pereira nyder at være i United

Den unge midtbanespiller, der i næste måned spiller U-20 VM for det brasilianske landshold, er glad for tilværelsen i Manchester United.

Selvom det første mål for den belgisk fødte brasilianer (faderen er fra Brasilien, moderen fra Belgien, red.) er det kommende ungdoms VM, så har han efterfølgende et stort ønske om at komme til at spille med på Uniteds førstehold.

– Jeg er meget stolt af min tid ved United. Jeg synes, jeg har gjort det godt i denne sæson, og jeg blev belønnet med et indhop mod Tottenham.  Jeg håber bare, det fortsætter, og jeg kan komme på førsteholdet, udtaler han til FIFA.com.

Pereira fik tidligere på sæsonen også ros fra Louis van Gaal, der mener, at den unge midtbanespiller har det, der skal til for at spille på Uniteds midtbane. Pæne ord der også bliver gengældt fra hovedpersonen

– Han er en god manager. Jeg kan godt lide den måde, han behandler mig på. Han giver mig råd, og vi snakker sammen på engelsk nogle gange på flamsk. Vi har virkelig et godt forhold.

Andreas Pereira fik sin debut for Uniteds førstehold i det ydmygende cup nederlag mod MK Dons tilbage i august sidste år. Han fik sin debut i Premier League mod Tottenham i marts måned.

Forrige artikel

Rio Ferdinand stopper karrieren

Næste artikel

Gündogan: Forhandler med flere klubber

ANNONCE