Anerkendt journalist: Ronaldo afviste City, så snart United meldte sin interesse

Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News skriver, at Cristiano Ronaldo droppede planerne om et skifte til Manchester City, så snart han blev klar over, at “De Røde Djævle” var interesseret.

Det så længe ud til, at Ronaldo ville ende i Manchester City, men fredag tog det hele en kovending, da United meldte sig ind i billedet om portugiserens underskrift.

Samuel Luckhurst fra Manchester Evening News, som plejer at have godt styr på, hvad der rører sig hos Manchester-klubberne, skriver, at Ronaldo afviste Citys tilnærmelser, da han fandt ud af, at muligheden for et skifte hjem til United var realistisk.

Manchester Evening News afslørede tidligere på dagen, at Sir Alex Ferguson talte med Ronaldo fredag morgen. På det tidspunkt var City officielt den eneste klub, der havde vist interesse for den portugisiske verdensstjerne.

Du kan læse mere om den sensationelle handel her.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Champions League-datoerne er klar

Næste artikel

Eks-holdkammerater og SAF hjalp til i historisk transfer

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share