Anføreren tæt på kniven

Gary Neville har haft store problemer med sin læg i denne sæson. Bedst som man har troet, han er ved at være sluppet fri af skaden, kommer der konstante…

Gary Neville har haft store problemer med sin læg i denne sæson. Bedst som man har troet, han er ved at være sluppet fri af skaden, kommer der konstante tilbageslag.

Senest måtte han udgå mod Blackburn. Han klarede kampen mod Sheffield United og også formiddagens træningssession uden problemer, og han kan dermed spille i den vigtige Champions League-kamp mod Celtic, men det kan også være en af de sidste kampe i lang tid. Opstår der problemer igen, skal der nemlig ikke længere ventes på at skaden heler, der skal handles.

“Han kom igennem træningssessionen i formiddags, men vi venter sådan set bare på, skaden skal bryde op igen. Den læg bekymrer os så meget, at hvis der noget igen, så skal vi have gjort noget ekstraordinært ved det denne gang. Vi må se på det her langsigtet, og hvis vi ikke reagerer nu og her, så kan det koste os dyrt i fremtiden,” siger Ferguson til Skysports.

Forrige artikel

Fergie har fået en ny søn

Næste artikel

Webb fik storkampen

ANNONCE