Anonym kilde: Glazer har kontaktet Cubic Expression

Det er Reuters der bringe den anonyme kildes udsagn, som fortæller, at Malcolm Glazer skulle have kontaktet Magnier og McManus angående et eventuelt køb…

Det er Reuters der bringe den anonyme kildes udsagn, som fortæller, at Malcolm Glazer skulle have kontaktet Magnier og McManus angående et eventuelt køb af de to ireres aktie-andel, som de ejer af Manchester United.

Dette kan betyde, at Malcolm Glazer er endnu tættere på et take-over af Manchester United, hvilket må få enhver Manchester United-fan op af stolen.

Hvis amerikaneren Malcolm Glazer foretager et take-over af Manchester United, vil klubben ikke længere være i fansenes hænder men derimod ene og alene i Glazers hænder.

Dette kan betyde, at Manchester United måske kommer til at hænge på en større gæld, hvilket vil være noget nyt for klubben, som har formået at præstere strålende regnskaber siden børsnoteringen i 1992.

Gælden vil forekomme, da Glazer vil blive nød til at låne penge til finansieringen af købet af Manchester United, da hans formue ikke strækker sig til et køb af klubben.

Bekæmp et take-over – meld dig ind i Shareholders United – nu!

Du kan under sektionen “Shareholders United” på OldTrafford.dk”s forum finde mere information om den uafhængige organisation, som er imod et take-over.

Forrige artikel

United-spillerne på tv lørdag

Næste artikel

MUTV afviser kritik

ANNONCE