Antony på orlov i forbindelse med anklager

Antony udskyder sin tilbagevenden til Manchester United efter den internationale pause på grund af anklager om overfald

Den offensive kantspiller blev tidligere på ugen udeladt fra Brasiliens landshold som følge af anklager fra hans tidligere kæreste, Gabriela Cavalin.

Spillere, der ikke har deltaget i internationale kampe, skulle normalt være vendt tilbage til træning mandag. Her vil Antony dog ikke være at finde.

Manchester United meddeler, at der er indgået en aftale med Antony om at udskyde hans tilbagevenden, så han kan håndtere anklagerne.

Klubben gør det klart, at de fordømmer vold og overgreb. De anerkender vigtigheden af at beskytte alle involverede parter i situationen samt hvordan disse anklager påvirker overlevere af overgreb.

Antony skrev søndag den 10. september på sin Instagram-story:

“Jeg har indgået en aftale med Manchester United om at tage en periode med orlov, mens jeg håndterer de anklager, der er blevet fremsat mod mig.”

“Dette var en gensidig beslutning for at undgå at forstyrre mine holdkammerater og unødvendig kontrovers for klubben.

“Jeg vil gerne bevise min uskyld i de ting, jeg er blevet beskyldt for, og jeg vil fuldt ud samarbejde med politiet for at hjælpe dem med at nå frem til den fulde sandhed.”

Han slutter opslaget af med: “Jeg ser frem til at vende tilbage til spillet så hurtigt som muligt.”

Som følge af anklagerne optrådte Antony på den brasilianske tv-kanal SBT tidligere på ugen, hvor han benægtede anklagerne og gjorde det klart, at sandheden ville komme frem.

3 kommentarer
  1. Hvis ikke der kommer et klart og tydeligt udfald i denne sag, som viser han uskyld, så må han lide samme skæbne som Greenwood. Ellers er det ingen sammenhæng.

  2. Sancho må sidde og ærgre sig lidt, over sin udtalelse på de sociale medier, nu hvor der pludselig er opstået en mulighed for spilletid, og dermed chancen for at bevise sit værd. Måske derfor han har slettet sit tweet 🤔 – uanset hvad, så bliver det da spændende at se dén sag udfolde sig..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Flere kvinder har anmeldt Antony for overgreb

Næste artikel

Tidligere United-profil testet positiv for doping

ANNONCE