Flere kvinder har anmeldt Antony for overgreb

Manchester Uniteds brasilianske højrekant bliver nu anklaget for flere overgreb. Torsdag kom to kvinder nemlig frem med påstande om angreb og overgreb i brasilianske medier. Det sker, efter Antonys eks-kæreste også har anmeldt ham for overgreb tidligere på året
Det er ikke længe siden, Manchester Uniteds brasilianske højrekant blev anklaget for overgreb af sin eks-kæreste Gabriela Cavallin. Den sag står ikke længere alene, da Antony nu er blevet ramt af nye anklager om overgreb fra yderligere to kvinder.

Tidligere på ugen blev Antony suspenderet fra den brasilianske landsholdstrup på grund af beskyldningerne om vold og overgreb af Cavallin. Denne sag bliver efterforsket af politiet i både Manchester og Sao Paulo.

Efter Antonys suspension fra landsholdet har den jurastuderende Rayssa de Freitas nu fortalt, at hun blev angrebet af Antony på en natklub i Sao Paulo. Samtidig har bankdamen, Ingrid Lana, anklaget Antony for at have begået et overgreb på hende.

– Han forsøgte at have sex med mig, men det ville jeg ikke. Han skubbede mig op mod væggen, og jeg slog mit hoved, fortæller Ingrid Lana til det brasilianske medie Domingo Espetacular.

Manchester United har tidligere kommenteret på sagen med Gabriela Cavallin.

– Manchester United anerkender beskyldningerne mod Antony og noterer sig, at politiet er i gang med undersøgelser, lød en officiel udtalelse fra klubben.

Antony afviser samtidig alle anklagerne fra Cavallin i en story på Instagram.

– Dog kan jeg med sikkerhed sige, at anklagerne er usande, og at det allerede fremlagte bevis og det bevis, der endnu skal fremlægges, viser, at jeg er uskyldig i de fremsatte anklager, skriver han blandt andet.

 

 

 

7 kommentarer
 1. “Dead man walking”….efter Greenwood sagaen har klubben sat sig selv skakmat i forhold til evt andre sager som den Antony nu befinder sig i…han bliver 100% suspenderet inden længe og så er skiftende på væggen klokkeklar, uanset om manden er uskyldig kan klubben jo ikke undgå at skille sig af med ham, ellers ser de jo håbløst dumme ud i forhold til Greenwood….

  Trist men sandt.

 2. Er beviserne de samme, som mod Greenwood? Altså lydfiler eller video?
  Påstand mod påstand, uden klokkeklare beviser, dur ikke.. Så går der amerikanske tilstande i den, og så kan alle jo pludselig vinde en retssag.
  Lad os nu lige afvente beviserne, før vi drager konklusioner om klubben, spilleren og dem som anklager.

 3. OH

  Beviser om uskyld eller skyld er jo åbenbart nærmest ligegyldige i disse tider, bare en beskyldning kan være rigeligt….at flere kvinder melder sig på banen med anklager lyder bestemt ikke godt i mine ører og klubben kan jo ikke ignorere dette faktum uanset om Antony er skyldig eller ej…det ser sort ud for Antony.

  På den anden side, hvis manden vitterligt er et møgdyr overfor kvinder skal han selvfølgelig dyppes i tjære og rulles i fjer samt en tur i gabestokken..

  Der er meget der sejler i vores klub for tiden…en dårlig ledelse er evident, men begynder så småt at have tvivl om ETH er den rigtige manager til en klub på Uniteds størrelse…det bekymre mig.

 4. Så skete det….Antony kommer ikke tilbage til klubben efter landskamps pausen.

  Han må holde en “pause”….

 5. Jeg vil netop sige at ETH er den helt rigtige. Konsekvent og bestemt. Det er jo mere end man kan sige om klubbens ledelse. Svage led, håbløse ejere blandet med forkælede spillere, som ikke kan opføre sig ordentligt. Dét må aldrig blive ETHs hovedpine, tværtimod hæmmer det hans muligheder for succes, når der konstant er uro omkring ham og truppen..

 6. OH

  Jeg håber du har ret mht ETH, men uden en fast hånd på rattet fra ledelsen får han det svært, og det tager som du skriver fokus fra det rent sportslige.

  Ingen tvivl om at nogle af de spillere der lige nu er i klubben måske har lidt for store tanker om sig selv, en stor flot løncheck stilner desværre nok noget af sulten for at vinde noget sølvtøj, syntes der mangler noget rygrad, vilje og ærgerrighed hos visse spillere, de vil ikke “dø med støvlerne på” for klubben, måske man skulle overveje en større del af den månedlige løncheck skal være præstationsbaseret fremover, kunne være en motivations faktor der virkeligt ku få spillere i gear til at oppe sig.

 7. TB præcis. Præstationsbaseret løn er den eneste rigtige fremtid i United/fodbold. Standard løn på 500000 og så bonus for diverse opnået delmål. Alle kan sagtens leve for 500000, og så kan klubberne selv bestemme bonus-størrelserne individuelt.

  Også interessant som der pludselig er flere kvinder som anmelder Antony. Der burde være en maksimum grænse for, hvor lang tid efter det påståede er sket, til det bliver anmeldt. Jeg ved godt det aldrig er sjovt at blive udsat for noget ubehageligt, der er også noget psykologisk i det, og det burde jo selvfølgelig slet ikke ske, men vel netop derfor man skynder sig at anmelde det. Hvis ikke det anmeldes kort tid efter det er sket, må det, i mine øjne, ikke være særlig “slemt” eller også var der slet ikke sket noget..

Kommentarer er lukket

Forrige artikel

Officielt: Bailly til tyrkisk klub

Næste artikel

Antony på orlov i forbindelse med anklager

ANNONCE