Anzhi overvejer vanvittigt Rooney-bud

Anzhi Makhachkalas sportsdirektør, selveste Roberto Carlos, indrømmer, at Wayne Rooney ligger højt på klubbens ønskeliste.

Den russiske klub, Anzhi Makhachkala, viste med indkøbet af Samuel Eto’o tilbage i august sidste år, at de har pengene til at gøre hvad som helst. Det vil de snart manifestere endnu engang, og de har udset sig flere af verdenens største fodboldstjerner som mål. Deriblandt Nemanja Vidic og Wayne Rooney.

Klubbens ufatteligt rige ejer, Suleyman Kerimov, er klar til at skyde store investeringer i en mand som Rooney.

– Hvorfor ikke? Han (Wayne Rooney, red.) er en af de bedste spillere i verdenen, og alle hold ville være glade for at have en spiller som ham. Og så er han endda stadig ung. Selvfølgelig kan jeg ikke sige hvornår, eller om, det sker, men denne mand (Suleyman Kerimov, red.) er i stand til at gøre alt. Hvis Anzhi vil købe nogen, så sørger han for, at det kommer til at ske, siger Roberto Carlos til Sky Sports News.

PSG overvejede i sommers at byde et svimlende beløb på Wayne Rooney, og skal det lykkes russerne at lokke angriberen ud af hænderne på Sir Alex Ferguson, kan de meget muligt skulle op i et lignende beløb. 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Tunnicliffe frataget kørekortet

Næste artikel

John Connelly sover stille ind

ANNONCE