Amadou Haidara

Athletic: Rangnick vil slå et slag for Haidara-transfer

Amadou Haidara har en personlig beundrer i Ralf Rangnick, der gerne vil have en ny midtbanespiller tilføjet til sin trup.

Ralf Rangnick ser gerne, at United forstærker midtbanen i dette transfervindue. Personligt skulle have et godt øje til Amadou Haidara, som til daglig spiller i RB Leipzig, og han vil advokere for, at klubben henter ham.

Det skriver The Athletic, som tilføjer til deres historie at en anden Bundesliga-spiller Denis Zakaria, som United angiveligt også har på radaren, ikke har overbevist Uniteds scouts om, at han er en løsning på den lange bane. Selvom han i skrivende stund kan købes for få penge på grund af kontraktudløb.

En anden transferjournalist Jonathan Shrager skriver om Amadou Haidara-transferen, at der ifølge hans kilder nu er kontakt mellem de to klubber, men det er fortsat i en meget indledende fase.

Til sommer er der ifølge The Athletic to større, engelske navne på blokken hos United: Jude Bellingham og Declan Rice. Her er dog tale om så store transfers, at de kun kan effektures i et sommer transfervindue.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Martial svarer tilbage: Vil aldrig nægte at spille

Næste artikel

Donny van de Beek afviser lån til Newcastle United

ANNONCE