Atlético: Reus afviste United

Marco Reus takkede tidligere på sommeren nej til Manchester United. Det hævder Enrique Cerezo, præsident i Atlético Madrid, der også er blevet sat i forbindelse med tyskeren.

Thomas Müller afslører i dag, at han afviste Manchester United tidligere på sommeren. Og nu tyder det på, at endnu en tysk profil har takket nej til muligheden for at arbejde sammen med Louis van Gaal. 

I hvert fald fortæller Atlético Madrids præsident, Enrique Cerezo, at Marco Reus lod chancen for at skifte til Old Trafford passere, da han havde muligheden. 

Atlético Madrid er selv blevet sat i forbindelse med Dortmund-spilleren, hvilket er anledingen til Cerezos kommentar. 

– Jeg ved ikke, hvor Marco Reus-rygterne kom fra. Det er en spiller, som på nuværende tidspunkt er umulig for os, siger Cerezo ifølge Sky Sports og fortsætter. 

– Prøv at hør, han havde et tilbud med en masse penge fra Manchester United, men han er ikke taget af sted … Vi vil ikke købe ham for et mindre tilbud. 

25-årige Reus har været en af de bærende kræfter på det Dortmund-hold, der de sidste mange sæsoner har nydt stor succes under Jürgen Klopp. 

Den tidligere Borussia Mönchengladbach-spiller måtte dog pga. en skade se med fra sofaen, da Tyskland vandt VM i Brasilien. 

 

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Fellaini skadet

Næste artikel

Rojo skal bryde uheldig tendens

ANNONCE