Avis: United klar til at ansætte ny trænerduo for U23

De to tidligere spillere Quinton Fortune og Neil Wood er på vej til at blive ny trænerduo for U-23 holdet.

Ifølge The Daily Telegraph, så er Neil Wood og Quinton Fortune på nippet til at blive præsenteret som klubbens nye U-23 trænere.

Holdet har været uden træner siden  Ricky Sbragia forlod klubben i maj måned.

I det nye setup vil Neil Wood, der kom gennem klubbens ungdomsakademi men aldrig fik en førsteholdskamp, blive træner, mens Quinton Fortune med 126 kampe på bagen bliver hans assistent.

Udover karrieren på banen i årene 1999-2005, så er Quinton Fortune nok mest kendt for at agere ambassadør og kommentator for Manchester United på klubbens medier, men han har også ageret assistent for U-21 holdet, da Ole Gunnar Solskjær var manager i Cardiff. Ifølge avisen nyder han et tæt venskab med nordmanden, som han spillede sammen med i sin spillende karriere.

Neil Wood er et mere ubekendt blad i Manchester Uniteds historie. Som spiller nåede han ikke længere end til klubbens reservehold, men fik senere kampe for både Coventry City og Oldham. 

Han har siden 2014 været tilknyttet klubben som træner på akademiet og kan således se frem til en forfremmelse og en noget mere prominent rolle i Uniteds trænerstab. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

Bliv en del af OldTrafford.dk – Vi søger lige nu flere hænder på sitet

Klik her og læser om at blive en del af det frivillige crew bag hjemmesiden.

Forrige artikel

OldTrafford.dk søger nye folk

Næste artikel

Skifte bekræftet: Nicky Butt ansætter tidligere United-spillere

ANNONCE