OT.dk anbefaler: “The inside story” om alt, der gik galt i United

Fra Premier League-konger med 11 point ned til andenpladsen i 2013 til midterhold og andenviolin i Europæisk fodbold seks år senere. Hvordan kunne det gå så galt for vor elskede klub? Det ved Mark Ogden, ESPN’s Manchester United-korrespondent, bedre end de fleste.

Mark Ogden, ESPN: Man United burde have været for store til at fejle; det her er insider-historien om, hvordan alt faldt sammen

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Hvorfor sagde David Moyes, at Ed Woodward enten var et geni eller en fucking klovn? Hvorfor hadede United-truppen at spille under Louis van Gaal? Hvordan gik vi fra at panikkøbe Marouane Fellaini i sidste sekund af transfervinduet til at splashe ud på store superstjerner som Angel di Maria til at have Aaron Wan-Bissaka i et exelark sammen med 803 andre højrebacks? 

Hvorfor er United kørt helt af sporet? 

Normalt bevæger vores analyser sig fra kamp til kamp, fra måned til måned, nogle gange fra sæson til sæson. Men i dette banebrydende skriv tager Mark Ogden hele post-Ferguson-æraen under lup – og det er saftsuseme spændende læsning! 

I forhold til danske medier har de engelske journalister et noget mere afslappende forhold til anonyme kilder. Hele Ogdens tekst bygger således på kilder uden navn. 

Men taget hans position i betragtraning, Manchester United-korrespondent for velansete ESPN, tør vi godt garantere for hans troværdighed på OldTrafford.dk. Og mange af de ting, som han påstår, stemmer også fint overens med den virkelighed, som Andy Mitten har portrætteret.

Så smæk benene op og tyg dig igennem denne long-read. Det tager 20-30 minutter og gør dig meget klogere på Uniteds nuværende situation. 

Se alle rejsetilbud til den nye sæson her
Priser fra kun 2.445,- inkl. fly, kamp og hotel.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

6. december: Martials solomål i debuten mod Liverpool

Næste artikel

Martial tvivlsom, Pogba dømt ude af Manchester-derby

ANNONCE