Avis: United overvejer Hummels-bud

Louis van Gaal pønser på at strikke et rekordbud på Mats Hummels sammen til januar. Det skriver The Guardian.

Mats Hummels er på Manchester Uniteds radar, og står det til Louis van Gaal vil det ikke gøre noget, hvis han bliver indlemmet i truppen til januar. 

Det skriver The Guardian, der erfarer, at van Gaal undersøger muligheden for at hente den 25-årige forsvarsspiller, når transfervinduet åbner igen. 

Ifølge avisen er United klar til at slå den britiske transferrekord for en forsvarsspiller, hvis Dortmund er klar til at sælge Hummels. 

Den nuværende rekordindehaver er Eliaquim Mangala, der i sommer skiftede fra FC Porto til Manchester City for 32 mio. pund. 

Ed Woodward sagde i går, at man ikke skal forvente panikindkøb fra Uniteds side denne vinter, og at det generelt er svært at handle ind i januar. 

Han slog dog samtidig fast, at United er klar til at rykke, hvis en af spillerne, der topper klubbens ønskeliste, bliver til rådighed om halvanden måneds tid. 

Mats Hummels har to et halvt år tilbage af sin kontrakt med Dortmund, der i øjeblikket ligger fjerdesidst i Bundesligaen. 

 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Medie: Vidic tættere på United-comeback

Næste artikel

Byttehandel på vej med Bayern?

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share