Byttehandel på vej med Bayern?

Ander Herrera og Xherdan Shaqiri kan være på vej i en opsigtsvækkende byttehandel.

Det er ikke mere end få måneder siden United hentede spanske Ander Herrera til Old Trafford fra Athletic Bilbao. Men nu kan den 25-årige midtbanespiller måske allerede være på vej videre.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

I hvert fald hævder kilder i Tyskland, at Herrera er et varmt navn hos Pep Guardiola og Bayern München, som har skadesproblemer på den centrale midtbane.

Omvendt er Louis van Gaal og United på udkig efter kreative kræfter i offensive, hvor kærligheden er kastet på Xherdan Shaqiri, der ønsker sig væk fra Bayern München, hvor han har haft svært ved at tilkæmpe sig spilletid siden skiftet fra Basel i 2012.

Van Gaal skulle angiveligt være villig til at betale 18 millioner pund for den lille kantspiller fra Schweiz. Men Bayern ser hellere en byttehandel, hvor de regerende tyske mestre sender Shaqiri og seks millioner pund til Manchester, for til gengæld at få Ander Herrera den anden vej.

I følge tyske medier og Metro i England, skulle United være klar til denne byttehandel, ligesom Herrera selv gerne vil videre, efter han den seneste tid er gledet ud af holdet efter Marouane Fellaini har fået comeback.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Avis: United overvejer Hummels-bud

Næste artikel

Nani: Lejeaftale skulle booste min selvtillid

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share